Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Samsung Yeni 30,72 TB SSD'yi Duyurdu. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Samsung Yeni 30,72 TB SSD'yi Duyurdu

Samsung yeni nesil kurumsal sistemler için sektörün en yüksek kapasiteli SSD'sinin üretimine başladığını duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Samsung Yeni 30,72 TB SSD'yi Duyurdu
Gelişmiş bellek teknolojisinde dünya lideri olan Samsung, gelecek nesil kurumsal depolama sistemlerinde kullanılmak üzere endüstrinin en büyük kapasiteli Serial Attached SCSI (SSD) (PM1643) seri üretimine başladığını açıkladı.

Samsung'un en yeni V-NAND teknolojisini, 64 katmanlı, 3 bit 512 gigabit (Gb) chip ile beraber kullanan 30.72 TB sürücü, Mart 2016'da piyasaya sürülen, önceki 15.36 TB yüksek kapasiteli ürün serisinin iki katı kapasite ve performans sunuyor.

Yeni SSD serisi üstün performans için her biri 16 kat 512Gb V-NAND yonga katmanından ve 1TB NAND flaş paketlerinden oluşan toplamda 32 TB'lık paketlerin birleşiminden oluşuyor. Bu süper yoğun 1 TB'lık paketler, yaklaşık 5 GB, Full HD film dosyalarının yalnızca 2,5 inçlik bir depolama aygıtı içinde saklanmasına olanak tanıyor.

Yeni sürücü ile depoma dışında, performans seviyelerinde de önemli bir artış söz konusu. Samsung'un önceki nesil yüksek kapasiteli SAS SSD'si ile kıyaslandığında, yeni seri neredeyse iki kat daha fazla performans sunuyor. 12Gb / s SAS arabirimine dayanan yeni PM1643 sürücüsü sırasıyla 400.000 IOPS ve 50.000 IOPS'e kadar rastgele okuma ve yazma hızları ile sırasıyla 2.100MB / s ve 1.700 MB / s'e kadar ardışık okuma ve yazma hızlarına sahip. Bunlar, rastgele okuma performansının yaklaşık dört katı ve tipik bir 2,5 inç SATA SSD’nin sıralı okuma performansının üç katını anlamına geliyor.

Samsung Electronics Bellek Bölümü Başkan yardımcısı Jaesoo Han " 30.72 TB SSD lansmanıyla bir kez daha kurumsal depolama kapasitesinde bariyerler kırılıyor ve bu süreçte, dünya çapında ultra-yüksek kapasiteli depolama sistemleri için yeni ufuklar açılıyor.  Samsung, 10TB üzerindeki SSD'lere olan talebin karşılanmasında ve aynı zamanda yeni bir kurumsal sistem çağında izlerimizi yayan depolama çözümlerinin benimsenmesini hızlandırmaya devam edecektir." dedi.

Samsung, Ocak ayında ilk 30,72 TB'lık SSD'leri üretmeye başladı. İlerleyen aylarda kurumsal serinin 15.36 TB, 7.68 TB, 3.84 TB, 1.92 TB, 960 GB ve 800 GB'lık sürümleriyle genişletilmesi planlanıyor.

Geniş model yelpazesi ve çok daha iyi performans sunan yeni seri, hükümet, finansal hizmetler, sağlık, eğitim, petrol ve gaz, ilaç, sosyal medya, ticaret hizmetleri, perakende ve benzeri birçok pazar segmentinde büyüyen depolama ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın