Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Global Video Güvenlik Pazarı, 2023'e kadar 39 Milyar Doları Aşacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Global Video Güvenlik Pazarı, 2023'e kadar 39 Milyar Doları Aşacak

Güvenlik endüstrisi üzerinde doğrudan etkili olan eğilimler arasında, gelişmiş 360 ° kamera teknolojisi ilk sırada yer alıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Global Video Güvenlik Pazarı, 2023'e kadar 39 Milyar Doları Aşacak
Researchandmarkets.com tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre, küresel güvenlik kamera sistemleri pazarının 2023 yılına kadar tahmini 39.3 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Akıllı şehir ve akıllı ev uygulamalarının gittikçe gelişmesi nedeniyle IP gözetim sistemlerinin en yüksek büyümeye oranını yakalayacağı ön görülüyor.

Raporun geneline bakıldığında,  küresel video gözetim pazarının geleceği ticari, hükümet, ulaştırma ve konut sektöründeki fırsatlar açısından  oldukça umut verici bir tablo çiziyor. Piyasada öne çıkan önemli büyüme faktörleri arasında, güvenlik konusundaki farkındalığın artırılması, suç oranının artması ve IP güvenlik kameralarının daha geniş kitlelerce benimsenmesini gösteriliyor.

Güvenlik sektörünün büyüme trendi üzerinde doğrudan etkisi olan en dikkat çekici eğilim ise gelişmiş 360 ° kamera teknolojisi. Geniş açılı kameraları, SaaS platformları ve video yönetim sistemlerine sahip geliştirilmiş kamera özellikleri takip ediyor.

Güvenlik kamera sistemleri arasında en büyük paya sahip olan IP kamera sistemlerinin, akıllı şehir ve akıllı ev uygulamalarının gittikçe gelişmesi nedeniyle, segmentteki en yüksek büyümeye tanık olması bekleniyor. Raporda teknolojik yenilikler, gerçek zamanlı erişim, kablosuz teknolojilerin entegrasyonu, video analizi ve uygun fiyatlar, IP kamera pazarının büyümesine neden olan diğer faktörler olarak sıralanıyor.

Sektörler açısından bakıldığında otel, banka ve perakende işletmelerdeki artan talebe bağlı olarak, ticari segmentin en yüksek büyümeye tanık olması bekleniyor. Raporda, ticari güvenlik sistemlerinin büyümesini hızlandıran ana motivasyon olarak artan müşteri ve personel faaliyetlerinin izlenmesi ihtiyacı olarak belirtiliyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın