Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
FLIR, Lorex 'i Dahua'ya Sattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

FLIR, Lorex 'i Dahua'ya Sattı

FLIR küçük ve orta ölçekli güvenlik ürünleri pazarından çekiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
FLIR, Lorex 'i Dahua'ya Sattı
FLIR Systems SMB segmentindeki güvenlik ürünleri markası Lorex’i, 29 milyon dolara, Dahua'ya sattı. Dahua, Lorex'in birincil OEM tedarikçisiydi. Şirket, satışla ilgili olarak yaklaşık 23,6 milyon ABD Doları tutarında net gelir elde etmeyi umuyor.

FLIR tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre,  ürünlerini çeşitli dağıtım kanalları üzerinden tüketicilere ve KOBİ'lere global olarak satan Lorex, 2017'de 140 milyon dolar gelir elde etti.

FLIR, Ontario, Kanada merkezli Lorex'i 2012'de yaklaşık 60 milyon dolarlık nakit anlaşma ile satın almıştı.Satış süreci, FLIR'ın küçük işletmeler pazarlarındaki yer edinme çabalarının sonunu geldiğinin bir göstergesi.Şirket, tüketici segmentini artık güvenlik sektörü için stratejik olarak görmüyor ve bunun yerine kritik altyapı ve kurumsal dikey pazarlara odaklanıyor.

Satışla ilgili açıklama yapan FLIR CEO'su Jim Cannon, "Bu satış, güvenlik sektöründeki faaliyetlerimizi, ayırt edici teknolojilerimize odaklayarak, güvenlik piyasasının kritik altyapı ve kurumsal kesimlerine odaklayacak. Güvenlik ve gözetim alanındaki fırsatlarımızı değerlendirirken, Lorex’in akıllı anahtar teslim güvenlik çözümleri geliştirme stratejimize uymadığını tespit ettik." dedi.

Çinli güvenlik devi Dahua, Lorex'i satın almadan önce Lorex’in birincil OEM tedarikçisi konumundaydı. Dahua'nın bildirdiğine göre Lorex, satın almadan sonra bağımsız bir iş birimi olarak çalışmaya devam edecek. SMB segmentindeki bu atılım ile Dahua'nın önde gelen Kuzey Amerika bölgesindeki perakendecilerle güçlü ilişkiler sağlaması planlanıyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın