Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha Techwin ve Facit Data Systems, Wisenet perakende çözümlerini ta - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hanwha Techwin ve Facit Data Systems, Wisenet perakende çözümlerini tanıttı

Wisenet kameralar artık Calculus akıllı video analiz yazılımı ile çalışabilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hanwha Techwin ve Facit Data Systems, Wisenet perakende çözümlerini tanıttı
Hanwha Techwin ve Facit Data Systems arasındaki uzun zamandır devam eden teknoloji ortaklığı, yeni nesil perakende istihbarat çözümleri sunmak için Wisenet kameralar ve Calculus akıllı video analiz yazılımı entegrasyonuyla sonuçlandı.

Wisenet Heatmap ve kişi sayma kameraları, sürekli güncellenen canlı raporlar ile kayıp satış fırsatlarını belirlemek, saatlik ve haftalık insan trafiği ile ilgili karşılaştırmalı raporlar sunmak ve mağaza hotspotlarını görüntülemek için perakendecilere akıllı çözümler sunuyor.

Calculus ve Argus çözümleri

Büyük perakende mağazalar için tasarlanan Calculus çözümü, gerçek zamanlı ve zaman aşımı görüntüleme fonksiyonlarıyla çift yönlü kişi sayımı ve ısı haritalamayı destekliyor. 64 adede kadar Wisenet Heatmap ve  insan Sayma kamerası tek bir i7 PC kullanarak Calculus'a bağlanabiliyor. Raporlar, ağdaki herhangi bir yerden gerçek zamanlı olarak görüntülenebiliyor. Facit'in küçük mağaza uygulamaları için analiz çözümü olan Argus heatmap ve kişi sayma kameralarının dört varyasyonuyla sunuluyor.

Isı haritalama ve kişi sayma

12 MP Wisenet PNF-9010R / FHM 360 ° Heatmap kamera tek panoramik, çift panoramik ve dörtlü görüntüler de dahil olmak üzere çeşitli alternatif görüntüleme modları sağlayan ''onboard dewarping'' özelliğine sahip. Wisenet X güvenlik kamerası serisinin en güçlü yonga setine sahip olan 2 MP Wisenet XND-6080 / FPC iki yönlü kişi sayma kamerası, dünyanın en iyi Geniş Dinamik Aralık (WDR) ve dünyanın en iyi motorlu değişken odaklı düşük ışık lensine sahip.

Yatırım getirisi ve entegrasyon

Görüş alanına bağlı olarak, Wisenet Heatmap ve kişi sayma kameraları tarafından yakalanan görüntüler, güvenlik görevlileri tarafından herhangi bir şüpheli etkinliği saptamanın yanı sıra pazarlama, satış, insan kaynakları ve perakende satış operasyonları departmanları için değerli iş verileri sağlamak için kullanılabiliyor. XND-6080 / FPC modeli silah sesleri, patlamalar, çığlıklar ve kırık cam gibi farklı ses türlerini tanıyan ses analiz fonksiyonu standart olarak geliyor.

WISENET Heatmap ve kişi sayma kameraları ayrıca, sayım yapan kişilerin ve müşteri davranışlarının gerçek zamanlı olarak izlenebilmesini ve belirli zaman dilimlerini kapsayan özelleştirilmiş raporların oluşturulmasını sağlamak için Smart Security Manager (SSM) ve Facit analiz yazılımı entegrasyonuna sahip.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın