Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Lorex Yeni 4K IP Kamera Serisini Duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Lorex Yeni 4K IP Kamera Serisini Duyurdu

8MP güvenlik kamerası serisi all-black, güçlü metal kasa tasarımı ile geliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Lorex Yeni 4K IP Kamera Serisini Duyurdu
Lorex, etkileyici gece görüşü, all-black metal kasası ve aşırı sıcaklık korumasına sahip gece/gündüz ‘’Nocturnal’’ IP güvenlik kamerası serisini, bullet ve dome modelleriyle satışa sundu.



8 MP (megapiksel) Sony Exmor R ™ görüntü sensörüne sahip kameralar, 4K dosya boyutunu sıkıştıran görüntü H.265 video kodlaması ile donatılmış olarak geliyor.  Düşük ışıklı ortamlarda özellikle iyi performans sergileyen sensör, harici aydınlatma ile 75 metreye kadar görüş mesafesine sahip. Nocturnal gündüz/gece güvenlik kameralarının diğer bir önemli özelliği ise Color Night Vision ™ teknolojisinin kullanılıyor olması.. Düşük ışık koşullarında tam renkli video sağlayan patentli CNV teknolojisi, geceleri, insanların veya nesnelerin karanlıkta tanımlanmasına yardımcı olabilecek ilave görsel ayrıntılar sağlıyor.

Tamamı siyah olan metal dış kaplaması ile oldukça güçlü bir tasarıma sahip olan IP kameralar IP67 derecesi ile şiddetli yağışlar ve kar fırtınaları gibi zorlu ortam koşulları için ideal bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Yeni 4K güvenlik kamerası serisi ayrıca dahili mikrofon ve motorlu zoom lensle birlikte geliyor. Dahili mikrofon videolara ortam seslerini dahil ederken, motorlu zoom lensi, kullanıcıların sahnenin detaylarını yakınlaştırmasını ve maksimum kapsama alanı için herhangi bir yerde bulunmasını sağlıyor. Ayarlamalar NVR veya bağlı bir mobil cihazla uzaktan otomatik olarak yapılabiliyor.

4K Ultra HD, 8MP Motorlu Varifocal Outdoor IP Audio Dome Kamera
Lorex'in LNE8974BW Nocturnal IP dome güvenlik kamerası, tüm Lorex kameralar arasında en uzun gece görüş mesafesine sahip model olarak sunuluyor. LNE8974BW 8 MP kamera, 4K çözünürlük, 4x optik zoomlu motorlu lens, 76 metre gece görüş mesafesi, uzaktan ayarlanabilir 102-39 °görüş alanı ve aşırı hava koşulları için IP67  korumaderecesi ve metal gövde ile geliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın