Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VIVOTEK, Yeni Amiral Gemisi Kameralarını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VIVOTEK, Yeni Amiral Gemisi Kameralarını Tanıttı

Yeni H.265 / HEVC serisi 5 modelden oluşuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VIVOTEK, Yeni Amiral Gemisi Kameralarını Tanıttı

VIVOTEK , H.265 güvenlik kamerası ürün grubuna, 5 yeni amiral gemisi modelini ekledi.




Yeni seri, üç adet 2 MP sabit dome kamera (FD9165-HT, FD9365-HTV, FD9365-EHTV) ve iki adet 2 MP bullet kameradan (IB9365-EHT ve IB9365-HT) oluşuyor. Yeni seri Mart ayı sonuna kadar piyasaya sürülmüş olacak.


 
Yen serideki kameralar, Trend Micro'nun izinsiz giriş önleme yazılımıyla beraber geliyor. Yazılım, kimlik bilgisi temelli saldırıları otomatik olarak algılayıp önlemek, şüpheli olayları engellemek ve daha yüksek düzeyde ağ güvenliği sağlıyor. Yeni H.265 güvenlik kameraları hem bant genişliğini hem de depolama verimliliğini % 90'a kadar optimize edebilen Smart Stream III ve SNVII (Yüksek Gece Görüş II) dahil olmak üzere yeni nesil teknolojilere sahip.


VIVOTEK Pazarlama ve Ürün Geliştirme Bölümü Direktörü Shengfu Cheng, "Siber saldırılar son zamanlarda birçok farklı endüstri için ciddi bir sorun haline geldi. Bu IP gözetim endüstrisi için de geçerli bir sorun" dedi. "Global lider IP gözetim sağlayıcısı olan VIVOTEK, kullanıcılarımıza en üst düzeyde güvenilir ve kaliteli ürünler sunmayı hedefliyoruz. Bu hedefi göz önüne alan VIVOTEK, bu yeni H.265 serisi kameraları piyasaya sunmaktan gurur duyuyor ve kullanıcılarımıza daha güvenli ve daha iyi bir çözüm deneyimi sağlamaya devam etmek istiyoruz "dedi. 

Yeni kameralar  bant genişliğini ve depolama verimliliğini en üst düzeye çıkarmak için VIVOTEK'in Smart Stream III teknolojisini kullanıyor. Smart Stream III ve H.265, geleneksel H.264 kullanan sistemlere kıyasla azaltılmış bant genişliği kullanımının yanı sıra veri depolamada % 90'a kadar tasarruf sağlıyor. Ayrıca, SNV II, WDR Pro II, Akıllı IR II ve 50 metre IR aydınlatma mesafesi  özellikleri ile  kullanıcılar gece boyunca yüksek kaliteli görüntüler elde edilebiliyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın