Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Abloy ''CLIQ Go'' uygulamasını başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Abloy ''CLIQ Go'' uygulamasını başlattı

Bulut tabanlı uygulama, uzaktan bağlantı ile erişim sisteminin yönetilmesini sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 Abloy ''CLIQ Go'' uygulamasını başlattı
Güvenlik uzmanı Abloy, küçük ve orta ölçekli kuruluşların güvenliğini artıracak, hareket halindeyken uzaktan yönetimine izin vermek için tasarlanan yeni CLIQ Go App uygulamasını duyurdu.

İşletmeler güvenlikle ilgili bir çok zorlukla karşı karşıya. Personel değişimi, anahtarların kaybolması ve erişim izinlerinin düzenlenmesi gibi değişen iş gereksinimleri esnek uygulamaları gerekli kılıyor.

Güvenliği yeni bir boyuta taşıyan CLIQ Go uygulaması, işletme sahiplerinin bina güvenliklerini mobil cihazlarından kontrol etmesini sağlıyor. Bir anahtar kaybolduğunda, erişim izinleri bulut tabanlı bir sistemden yönetilen CLIQ Go uygulaması kullanılarak iptal edilebiliyor. Böylece yüksek düzeyde şifrelenmiş, kontrollü bir güvenlik sisteminin güvencesi ile işletmeler erişim sistemini aksatmadan operasyonlarını gerçekleştirebiliyot.

Abloy UK için CLIQ Sistemleri Satış ve Ürün Müdürü Pip Courcoux, "Kayıp anahtarlar ciddi bir güvenlik riski taşıyor, ancak CLIQ Go ile erişim kontrolünü yönetmek çokkolay. Bu devrim niteliğindeki kilit sistemi, işyerinizi hareket halindeyken yönetmenizi sağlıyor ve kuruluşunuzun değişen güvenlik gereksinimlerine uyarlanabiliyor. " dedi.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın