Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Sensonet ve Platform Güvenlik, Güçlerini Birleştiriyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Sensonet ve Platform Güvenlik, Güçlerini Birleştiriyor

İki şirket, artık Sensonet A.Ş çatısı altınfa faaliyet gösterecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Sensonet ve Platform Güvenlik, Güçlerini Birleştiriyor
Elektronik güvenlik sistemleri dağıtıcısı Sensonet, Platform Güvenlik ile güçlerini birleştiriyor.

Arena bünyesinde faaliyet gösteren güvenlik sistemleri dağıtıcısı Sensonet ve Platform Güvenlik ile birleşme kararı aldı. Platform Güvenliği bünyesine katan Sensonet’in yeni Genel Müdürü, Platform Güvenlik Kurucusu Aykut Atar oldu.

Yeni yapılanma ile güvenlik ve otomasyon sistemleri alanında, sektörün en büyük ve en hızlı dağıtıcısı olmayı hedeflediklerini söyleyen Arena Genel Müdür’ü Serkan Çelik, birleşme ile Sensonet’in sektöre yeni teknolojiler kazandıran ve iş ortakları için daha iyi bir dağıtım ve servis sunan bir şirket haline geleceğini söyledi.

Sensonet birleşmeyle ilgili web sitesinde bir bildiri yayınladı. Genel Müdür Aykut Atar imzalı bildiride, şu ifadelere yer verildi:

 ‘’Değerli İş ortaklarımız, şirketimizin faaliyetlerini daha güçlü ve daha geniş bir ekip ile ve daha yaygın iş ortakları ağı ile sürdürmek amacıyla sektörümüzün en önemli ve yaygın firmaları arasında yer alan ‘’Platform Güvenlik Sistemleri’’ ile güçlerimizi birleştirmeye karar verdik. Bu birleşmenin gerek her iki şirkete, gerekse sektörümüze ama en önemlisi siz değerli iş ortaklarımıza yeni fırsatlar ve iş imkanları yaratacağına inanıyoruz. Bu birleşme ile amacımız sektörümüzü her geçen gün biraz daha değiştiren yeni teknoloji ürünlerini ve hizmetleri sektörümüze ve iş ortaklarımıza çok daha hızlı ve avantajlı olarak sunmaktır.

‘Sensonet Teknoloji A.Ş’ ve ‘Platform Güvenlik Sistemi LTD şirketlerinin birleşmesiyle her iki şirketin dağıtımını gerçekleştirdiği tüm ürün ve hizmetleri ‘ Sensonet Teknoloji’ çatısı altında sunmaya devam edeceğiz. Her iki şirket tarafından bugüne kadar satılmış olan tüm ürünlere ilişkin her türlü teknik servis ve destek hizmetleri Sensonet A.Ş çatısı altında verilmeye devam edilecektir.

Bugüne kadar göstermiş olduğunuz iş ortaklığınız ve yapıcı destekleriniz için sizlere sonsuz teşekkür eder, bundan sonraki iş ortaklığımızda sizlere daha büyük iş fırsatları sunmanın en büyük amacımız olacağını beyan ederiz.’’

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın