Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Akıllı bina teknolojileri Honeywell USERS GROUP& IOT Zirvesinde Tartış - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Akıllı bina teknolojileri Honeywell USERS GROUP& IOT Zirvesinde Tartışıldı

Zirvede buluşan sektörün önemli isimler, güvenli ve akıllı binaların için IoT uygulamalarının rolünü değerlendirdi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Akıllı bina teknolojileri Honeywell USERS GROUP& IOT Zirvesinde Tartışıldı
Bina yazılım ve güvenlik teknolojileri sektörünün lider firmalarından biri olan Honeywell, İstanbul’da düzenlenen  Honeywell Users Group & IoT Zirvesi ile sektörden çok sayıda katılımcıyı bir araya getirdi.

Bağlantılı binalar yazılımı ve teknolojileri alanında lider Honeywell’in en sahipliğinde gerçekleştirilen zirve, 6 Şubat’ta İstanbul’da gerçekleştirildi. Zirvede, binaların daha akıllı hale getirmek için IoT uygulamalarının rolü ele alındı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Zirveye 300’en fazla sektör profesyoneli ve fikir önderleri katıldı. Akıllı binaların sürecinin gelişimi ve şehirlerde neden olduğu dönüşümün etkilerinin tartışıldığı zirvede, ev sahibi Honeywell’in dışında Microsoft, Dell, Philips ve Turkcell gibi sektör liderleri de yer aldı.

Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Orhan Geniş; modern dünyanın ve Hoeywell olarak yaptıkları her işin merkezinde bağlanabilirliğin yer aldığını söylerken, IoT uygulamalarının günlük hayatın her yönünü nasıl şekillendirdiğine dikkat çekti. Akıllı binaların yaşadığı süreci bir evrim olarak değerlendiren Geniş; varlıkları ve altyapıları kullanarak, bunları akıllı binalara dönüştürmenin önemine değindi. Geniş, akıllı binaların temelinde entegrasyonun olduğu ve Honeywell’in bu noktada fiziki ürünleri yazılımlarla birleştirerek standartları belirlediğini sözlerine ekledi.

Honeywell Bina Çözümleri Gelişmekte Olan Bölgeler Başkanı Paolo Cervini daha üretken binalar tasarlamak için IoT’den yararlandıklarını söylerken, çok hızlı bir şekilde ilerleyen günümüz teknolojinin gerisinde kalmayı, şirketler açısından çok büyük bir risk olarak değerlendirdi. IoT uygulamalarının bina işletmecileri için çok önemli fırsatlar sunduğunun altını çizen Cervini, IoT ve bulut teknolojileri hakkında bina yöneticilerinin bilgilendirilmesinin önemini vurguladı.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın