Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
LG Honeywell İşbirliği - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

LG ve Honeywell'den Dev İşbirliği

LG ve Honeywell, sürüş güvenliği için güçlerini birleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
LG ve Honeywell'den Dev İşbirliği
LG Electronics ve Honeywell, otonom otomobillerin güvenliğini sağlamak için yeni nesil güvenlik çözümleri geliştirecek.

LG Electronics, yakın zamanda Honeywell ile yeni nesil araçlara yönelik güvenlik çözümleri geliştirmek üzere bir anlaşma imzaladığını açıkladı. İşbirliği kapsamında otomotiv yazılım teknolojisi ve bağlantılı araç teknoloji altyapısına ilişkin teknolojiler geliştirilecek. İki şirket en son, Las Vegas'taki CES 2018 Tüketici Elektroniği Fuarı'nda işbirliğine dayalı siber güvenlik çözümlerini sergilemişti.

Otomobillerin son kullanıcılara gelişmiş hizmetler sunmak için giderek artan bir şekilde ağa bağlanmasından dolayı, siber güvenlik kavramı otomotiv sektörü için de önemli hale geldi. Otomotiv sistemlerindeki tanımlanmış saldırıların sayısı oldukça yüksek. Üstelik bu sayı hızla artıyor. Bu nedenle hem yazılım hem de donanım bakımından birçok otomobil üreticisi, siber güvenlik alanındaki yatırımlara hız veriyor.

LG ve Honeywell arasındaki işbirliği, otomobil üreticilerinin araç içi sistemlerin iletişimleri için yeni nesil siber güvenlik çözümlerinin yanı sıra ve hücresel ve uydu bağlantısıyla harici iletişim imkanı sağlıyor.

İki şirket, otomobil endüstrisinin değişen ihtiyaçlarına odaklanarak, ağ korumasından, filo tehdit izlemesine kadar kapsamlı çözümler geliştirmeyi hedefliyor. İşbirliği kapsamında, dahili araç iletişim ve kontrol ağlarının güvenliğini sağlamak için Honeywell IDPS çözümleri ile LG'nin saldırı tespit etme ve koruma yazılımını (IDPS) entegre edilecek.

LG güvenlik modülleri, anormallikleri tespit ederek raporlarken, Honeywell yazılımı ise araç içi ağ trafiğini korumaya yardımcı olacak. Honeywell'in mevcut otomotiv yazılımı, araç güvenilirliğini artırmak ve garanti maliyetlerinde % 5'e kadar düşüşe sağlayabilecek, gerçek zamanlı araç performansı teşhisi sağlıyor.

LG, mobil iletişim, ev aletleri, tüketici elektroniği ve bağlı araçlarla ilgili tecrübelerimi Honeywell'in farklılaştırılmış teknolojileri ile entegre ederek yeni nesil araç bileşenleri pazarının lideri olmayı hedefliyor.





Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın