Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Gizli IP Kamera - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Gizli IP Kamera

IPHS243, özel uygulamalar için tasarlanan gizli IP kamera oldukça yetenekli.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Gizli IP Kamera
Advanced Technology Video (ATV), gizli ve özel uygulamalar için geliştirdiği, şerit formundaki gizli kamera modelini tanıttı. IPHS243 gizli IP kamera tepegöz kameralarının aksine, net görüntüleri yakalamak için videoyu göz hizasında kaydedebiliyor.

Kamera, bir kapı çerçevesinin üzerine veya yanına kolayca yerleştirilerek, 5 ° dereceye kadar dikey açısı ayarlanabiliyor. 4.3 mm pinhole lense sahip IPHS243, True Day/night, WDR, 3D-dijital parazit önleme gibi özelliklere sahip.

 2MP, Full HD 1920 x 1080 çözünürlüklü görüntüler sunabilen kamera, H.264 veya MJPEG sıkıştırma formatında 60 iPS'e kadar üçlü akışı sunabiliyor. Aynı zamanda yerel depolama için bir Micro-SD kart yuvası içeriyor. Oldukça işlevsel özelliklerle donatılmış olan IPHS243’de ayrıca çizgi, alan ve tamper algılama gibi video analizleri de sunuluyor.

ONVIF Profil S uyumlu gizli kamera, hem Windows hem de Mac bilgisayarlarda kullanılabilen, ücretsiz ATVision IP® Video Yönetim Sistemi  yazılımı ile geliyor.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın