Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hanwha’dan Wisenet Kameraları için Özel VMS - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet Wave Hanwha’dan Wisenet Kameraları için Özel VMS

Yeni Wisenet Wave VMS, gelişmiş akıllı analiz özelliklerine sahip.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet Wave Hanwha’dan Wisenet Kameraları için Özel VMS
Wisenet Wave VMS, kullanıcıları yeni ve mevcut Hanwha Techwin  Wisenet IP kameralarının gelişmiş özelliklerinden ve analiz işlevlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını hedefliyor.



Geçtiğimiz ay kullanıma sunulan Wisenet WAVE VMS, yeni ve mevcut Hanwha Techwin IP kamera kullanıcıların, kameralarının gelişmiş özelliklerinin yanı sıra istihbarat istatistikleri (sıra yönetimi) ve ses sınıflandırması ( patlama, cam kırılması, silah sesi, çığlık algılama) gibi yerleşik akıllı analizlerden en iyi şekilde yararlanmasını sağlıyor.

Perakende ve eğitim gibi çok çeşitli uygulamalar için kullanılışlı bir VMS çözümü sağlamayı hedefleyen Wisenet Wave, Wisenet X serisi kameraların yerleşik analiz özelliklerinden tam olarak yararlanmak için cihazlarla entegrasyonu hızlandırıyor. Operatörler, tek bir ekranda veya video duvarında, canlı ve kaydedilmiş görüntüleri bir 'sürükle - bırak' arayüzü ile kullanabiliyor.

WAVE'in yakınlaştırma penceresiyle, operatörler herhangi bir etkinliğin yakın detaylarını hızlı bir şekilde görüntüleyebiliyor. Wave ayrıca, hareket algılama ve video analizi desteği ile olaylar meydana geldiğinde otomatik olarak uyarılar yayınlayacak şekilde yapılandırılabiliyor.

Wisenet WAVE mobil uygulaması ise kullanıcıların WiFi veya diğer veri ağlarını kullanarak akıllı bir telefon ya da tablet ile IP kameraları görüntüleme, arama ve kontrol etmelerini sağlıyor.



Hanwha, bir veya daha fazla Wisenet WAVE Sistemine uzaktan erişmek için bulut tabanlı bir hizmet olan WAVE Sync'i de geliştirdi. Amazon Web Hizmetleri'nde (AWS) barındırılan Sync, kullanıcılara, BT uzmanlığı olmaksızın, kendi sistemlerini ağda kolayca paylaşmalarına izin veriyor.

Wisenet WAVE sistemi WAVE Sync ile bağlantı kurduktan sonra kullanıcılar sistemi uzaktan paylaşabiliyor. Wisenet WAVE, sunucu uygulaması için Microsoft Windows, Linux Ubuntu ve Apple macOS ve mobil uygulamalar ve web istemcileri için Apple iOS ve Google Android gibi tüm önemli işletim sistemlerini destekliyor

Buna ek olarak Hanwha, geliştiricilerin çözümlerini Wisenet WAVE ile kolayca entegre edebilmelerini sağlayan Sunucu uygulaması içerisinde doğrudan bir SDK / API paketi bulunuyor.

Wisenet WAVE gelişmiş PTZ kontrolü için aşağıdaki demoyu izleyin.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın