Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Motorola, Avigilon'u 1 Milyar Dolara Satın Aldı! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Motorola, Avigilon'u 1 Milyar Dolara Satın Aldı!

Motorola Solutions, Avigilon'u satın almak için anlaşma yaptığını açıkladı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Motorola, Avigilon'u 1 Milyar Dolara Satın Aldı!
Motorola Solutions, kamu oyuna yaptığı bir açıklama ile Avigilon’ satın almak için anlaşma imzaladığını duyurdu. Satın alma ile Motorola'nın kritik öneme sahip iletişim teknolojileri portföyünü geliştirmesi bekleniyor.

Anlaşmaya göre Motorola, Avigilon'un tüm hisse senetlerini birim başına 27 CAD ( Kanada Doları) karşılığında satın alacak. Satın almanın mali değeri Avigilon'un net borcu da dahil olmak üzere yaklaşık 1 milyar ABD doları bulacağı tahmin ediliyor. Satın alma, yılın 2. çeyreğine kadar tamamlanmış olacak.

Kanada merkezli Avigilon, donanım ve yazılım alanında geliştirdiği gelişmiş güvenlik çözümleri ile tanınıyor. Avigilon’un ürün portföyü video analizleri, VMS, güvenlik kameraları ve erişim kontrol çözümleri de dahil olmak üzere kapsamlı güvenlik sistemi ürünlerinden oluşuyor. Avigilon ürünleri, kritik altyapılar, havaalanları, kamu tesisleri, sağlık merkezleri ve perakende gibi özel ve kamu sektörü tarafından kullanılıyor. Şirket, ayrıca,  ABD’de ve dünya çağında 750'den fazla patentin de sahibi.

Motorola Solutions Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Greg Brown, "Bu satın alma, Avigilon'un gelişmiş video ve analiz platformu, hızla gelişen kamu güvenliği uygulamalarının yanı sıra,  yeni ürünler ve teknolojilerle portföyümüzdeki ticari müşteriler için de hizmetlerimizi genişletecek" diyor.

Petrol, gaz, ulaşım, kamu hizmetleri, imalat ve yüksek öğretim gibi sektörlere iletişim teknolojileri sağlayan Motorola, Avigilon’u bünyesine katarak, yeni ticari pazarlara yayılmayı hedefliyor.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın