Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Mobotix, "Cactus Concept" uygulamasını başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Mobotix, "Cactus Concept" uygulamasını başlattı

Cactus Concept, tüm Mobotix ürünlerinin siber saldırılara karşı güçlendirilmesini hedefliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Mobotix, "Cactus Concept" uygulamasını başlattı
Mobotix, yeni duyurduğu Kaktüs Konsepti ile, siber güvenlik konusuna daha fazla odaklandığını duyurdu. Cactus Concept ile Mobotix ürünlerini siber saldırılardan korumak için kapsamlı bir yaklaşım sunularak, müşterilerin ve iş ortaklarının, eğitim ve çeşitli araçlarla birlikte, güvenli video gözetimi ve erişim kontrolü ortamlarının kurulum ve bakım işlemlerini yapabilmesi hedefleniyor.

Cactus Concept'in amacı, potansiyel ve mevcut Mobotix müşterileri arasında ağ tabanlı video güvenlik sistemlerinde, veri güvenliğinin önemini ve kuruluşların kendilerini nasıl koruyabilecekleri konusunda farkındalık yaratmak amacıyla tasarlanan bir multimedya siber güvenlik kampanyası olarak sunuluyor. Görüntü kaynağından depolama alanına kadar uçtan-uca şifrelenen Mobotix sistemindeki tüm modüller (kamera, depolama, kablolar, VMS) yetkisiz erişime karşı korunuyor.

Mobotix Genel Müdürü Thomas Lausten, "Modern video izleme ve erişim kontrol teknolojileri, insanların ve mülkiyetin korunmasına yardımcı olmasına rağmen, suçluların bu hayati sistemlere sızmayı veya sistemi devre dışı bırakmayı hedeflediğine" dikkat çekiyor.

Mobotix, en üst düzeyde güvenlik sağlamak için hem yazılım hem de donanım unsurlarının güvenliğini inceleyen, üçüncü taraf güvenlik test şirketi olan SySS'nin hizmetlerini kullanıyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın