Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Avigilon'dan Sıradışı AI Teknolojisi: UMD - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Avigilon'dan Sıradışı AI Teknolojisi: UMD

Avigilon, Sıradışı Hareket Algılama Teknolojisine sahip yeni VMS sürümünü duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Avigilon'dan Sıradışı AI Teknolojisi: UMD
Avigilon, Avigilon Control Center (ACC) 6.8 video yönetim yazılımının analiz yeteneklerini geliştiren Unusual Motion Detection - Avigilon Alışılmadık Hareket Algılama (UMD) teknolojisinin piyasaya sürdü.

Avigilon UMD, yeni bir otomasyon seviyesi getirmek ve kaçırılmış olabilecek olayları ortaya çıkarmak için tasarlanmış, gelişmiş bir yapay zeka (AI) teknolojisi olarak tanıtıldı. Önceden tanımlanmış kurallar olmadan, bir sahnedeki tipik aktivitenin neye benzediğini öğrenebilen UMD teknolojisi, olağandışı hareketleri algılayarak işaretleyebiliyor. UMD, dikkatleri daha fazla araştırmaya ihtiyaç duyan atipik olaylara odakladığı için operatörler büyük miktardaki video verisi içinde çok hızlı bir şekilde arama yapabiliyor.

Ürün lansmanında söz alan Avigilon CTO Mahesh Saptharishi " Avigilon, müşterilerimizin video verilerinden değerli bilgiler elde etmelerine yardımcı olmak için UMD gibi yapay zeka teknolojilerini kullanıyor. UMD teknolojisi, operatöre hem adli araştırmalar hem de gerçek zamanlı önleyici güvenlik için gelişmiş yetenekler sunacak." dedi.

ACC 6.8 VMS gelişmiş kullanıcı arabirimi, kullanıcıların kayıtlı video zaman çizelgelerini filtrelemeye ve alışılmadık hareketlerin otomatik olarak incelemesine olanak tanıyor. Olaylar, vurgulanan kliplerle akıllıca yönlendirilen bir sezgisel bir oynatma ekranında görüntüleniyor.

Avigilon UMD teknolojisi ilk olarak Avigilon H4 box, bullet ve dome kamera modelleri ile uyumlu olacak ve yıl boyunca portföydeki diğer kameralarla da kullanılabilecek. Mevcut müşteriler ise desteklenen bazı eski ürünleri için UMD yükseltmesi yapabilecek.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın