Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Haftanın En İlginç Güvenlik Kamerası Görüntüleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Haftanın En İlginç Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Araba binaya saplandı!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Haftanın En İlginç Güvenlik Kamerası Görüntüleri
Her gün, güvenlik kameralarına milyonlarca sahne yakalanıyor. Ancak bazı görüntüler, insana bu nasıl olabilir dedirtiyor. Binaya saplanan arabadan, buldozerli hırsızlara, işte haftanın en ilginç güvenlik kamerası kayıtları.

1- Hızını alamayıp havalanan araba, binanın ikinci katına deyim yerindeyse ok gibi saplanıyor. Bir otobüsün araç kamerası ile çekilen görüntüler, dehşetle karışık şaşkınlık uyandırıyor.





2- Hırsızlar mağazanın kasasını çalmak için eşi görülmemiş bir yönteme imza attı. Kapıyı açmakla  vakit kaybetmek istemeyen hırsızlar, bulldozerle mağazanın altını üstüne getirdi.




3- Bu defa kameralara yansıyan bir baykuş ve tilki oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde güvenlik kameralarına yakalanan görüntülerde bir baykuş ve tilkinin karşı karşıya geldiği nadir  anlar var. 




4. Dünyanın en acemi hırsızı! Elindeki bir çekiçle soygun yapmaya çalışan hırsız, kasiyerin el çabukluğuyla neye uğradığını şaşırdı. 




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın