Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dünyanın en pahalı votkasını çaldı! Kameralara yakalandı! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dünyanın en pahalı votkasını çaldı!

Bu votka tam 1.3 milyon dolar değerinde

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dünyanın en pahalı votkasını çaldı!
Dünyanın en pahalı votka şişesi Danimarka’da bir bardan çalındı. Kopenhag'daki Cafe 33'de gerçekleşen hırsızlık güvenlik kameralarına yakalandı.

BBC tarafından yayınlanan bir habere göre dünyanın en pahalı votka şişesi, Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da bir bardan çalındı. Hırsızlığın yaşandığı Cafe 33 isimli barın sahibi Brian Engberg'e göre, şişe bir Rus işadamı tarafından sergilenmesi için ödünç verilmişti.

1.3 milyon dolarlık fiyat etiketine sahip Russo-Baltique şişesi, altın, gümüş kaplaması ve elmas kapağıyla, bir otomobilden ilham alınarak tasarlandı.




1.3 milyon dolarlık şişe, Netflix'in sevilen dizisi House of Cards bölümlerinde de yer adı. Kevin Spacey tarafından oynanan Frank Underwood'un Beyaz Saray'da akşam yemeği için Ruslara ev sahipliği yaptığı bir sahnede,  misafirlere ünlü şişe sunulmuştu.


CCTV görüntülerinde yüzü maskeli bir adam bara girip şişeyi alıyor. Soruşturmaya göre sadece Russo-Baltique şişesi çalındı ve barda yer alan diğer 1.200 votka şişesine dokunulmadı.




Barın sahibi Brian Engberg, şişenin kendilerine ait olmadığını, zengin bir işadamından sergilenmek için ödünç alındığını söyledi. Olaydan kısa bir süre sonra Facebook üzerinden yardım talebinde bulunan Engberg, barın güvenlik kamerası tarafından çekilen hırsızlık görüntülerini sayfasında yayınladı ve ödül vaadinde bulundu.

Görüntülerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, milyonluk şişe bir inşaat alanında, içi boş şekilde bulundu. Barın sahibine göre hırsızlar votkayı içti ve şişenin sahte olduğunu düşünüp, gerçek değerini anlayamadı.

Russo-Baltique, dünyadaki en pahalı votka şişesi olarak tanımlansa da aslında tek değil. Bir başka şirket, "Billionaire Vodka " şişelerini 3,7 milyon dolar karşılığında satışa çıkarmıştı.


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın