Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Teleste'den Yeni Akıllı Video Çözümü, S-VMX - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Teleste'den Akıllı VMS, S-VMX

S-VMX Intersec 2018'de tanıtıldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Teleste'den Akıllı VMS, S-VMX
Teleste, dünyanın önde gelen güvenlik fuarlarından biri olan Intersec 2018 Dubai'de akıllı video yönetim yazılımı çözümü, S-VMX'i tanıttı. 

S-VMX, çeşitli senaryoların gerçek zamanlı olarak izlenmesi ve yönetilmesi için bir dizi akıllı özellik ve işlevsellik sağlamanın amacı ile tasarlandı. Video yönetim yazılımı akıllı şehir güvenliği için etkin ve gelişen teknolojiye uyumlu bir güvenlik merkezi yaratmak için toplu taşıma, kamusal alanlar ve havalimanlarını hedef alıyor.

Teleste S-VMX ile kullanıcılar, durum ve etkinlik yönetimi, video içeriği analizleri gibi üçüncü parti uygulamaların yanı sıra, eski sistemleri de içeren çeşitli kaynaklardan gelen video görüntüleri ve verileri de kullanabiliyor. 

S-VMX, değişen güvenlik ihtiyaçlarına paralel olarak geliştirilebilir bir sistem olarak sunuluyor. Küçük bir sistemden birden çok alanı ve kuruluşu kapsayacak şekilde ölçeklendirilebilen S-VMX; sistem altyapısını ve verilerini bütünleştirip basitleştiriyor. Aynı zamanda, ilgili bilgilerin ağdan, sistemden ve veri güvenliğinden ödün vermeden paylaşılmasını sağlıyor.



S-VMX tabletler, akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarların merkezi yönetim sistemine bağlanmasına ve 4G / 3G veya Wi-Fi yoluyla mobil cihazlara gerçek zamanlı erişim sağlanmasına imkân tanıyor. Cihazların konumu, coğrafi referanslı haritalar üzerinde gösterilirken,  mobil cihazlar ile operasyon merkezi arasında canlı video ve ses iletimi de sağlanıyor.

Teleste’nin S-VMX çözümü, hali hazırda 10 milyondan fazla nüfusu ile her yıl milyonlarca turiste ve ziyaretçiye ev sahipliği yapan Paris’te kullanılıyor.
Teleste'nin video güvenlik ve yönetim çözümü, karar sürecini desteklemek için  polis, itfaiye, trafik ve terörle mücadele gibi çok sayıda otoritenin ihtiyaçlarını karşılayan tek bir araç olarak sunuluyor.  farklı erişim ayrıcalıklarına sahip 25.000'den fazla kamera ve 2.500 operatörden oluşan sistem Paris Polis Teşkiları tarafından işletiliyor.

Teleste S-VMX tarafından sunulan temel özellikler
·  Ağa bağlı sistem mimarisi
·  Farklı kullanıcı ayrıcalıklarına sahip kullanıcıların kimlik doğrulaması
·  Dizine eklenmiş veriler ve zaman damgaları ile canlı ve kaydedilmiş videolara erişim
·  Kimlik doğrulama ve damgalama
·  Kullanıcı dostu kullanıcı arayüzü
·  Alt sistemlerin ve üçüncü parti sistemlerin kolay entegrasyonu ve kontrolü
·  Sınırsız sayıda eş zamanlı kamera bağlantısı desteği
·  Paylaşımda çok gelişmiş bir Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) için destek
·  Aynı monitörde canlı akış ve interaktif harita yer paylaşımları görünümü
·  Dijital imza ve kimlik doğrulama için dijital güvenli depolama
·  İmzalama, şifreleme, kimlik doğrulama,
·  Derin BT entegrasyonu
·  ONVIF uyumluluğu
·  Mobil operatörler için özel ağ bağlantıları


Teleste S-VMX - when you need more than just video from Teleste Corporation on Vimeo.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın