Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Huawei, Safe Campus çözümünü Intersec 20018'de duyurdu. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Huawei, Safe Campus çözümünü Intersec 20018'de duyurdu.

Güvenli Kampüs çözümü bir okul, otel, havaalanı ve cami olmak üzere dört farklı uygulama tanıtıldı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Huawei, Safe Campus çözümünü Intersec 20018'de duyurdu.
Dünyanın önde gelen bilgi ve iletişim teknolojileri sağlayıcısı Huawei, Intersec 2018 güvenlik fuarında,  bölgedeki kamu güvenliği artırmayı amaçlayan ‘’Safe Campus’’ çözümlerini tanıttı. Güvenli Kampüs çözümü bir okul, otel, havaalanı ve cami olmak üzere dört farklı uygulama ile ziyaretçilere tanıtıldı.

Orta Doğu'nun sürmekte olan dijital dönüşümünde yer alan teknoloji şirketlerinden biri olan Huawei, kolluk kuvvetlerinin etkinliğini ve verimliliğini artırmak ve halk için güvenli bir ortam sağlamak için bölgedeki çeşitli sivil yetkililerle ortaklık kurdu. Güvenli Kampüs çözümü; önleme, acil müdahale ve delil toplama operasyonlarına yardımcı olması için binalar, ofis alanları, stadyumlar, okullar, oteller ve daha pek çok senaryoda konuşlandırılabilen uçtan uca bir çözüm olarak sunuldu.

Intersec'in ikinci gününde, Huawei ve güvenlik uzmanları, Güvenli Kampüs çözümünün iki önemli bileşeni olan en yeni video bulutu ve akıllı video gözetim teknolojileri üzerine bir konferans gerçekleştirildi. Konferansta, her fonksiyonun suçların önlenmesi ve araştırılması sürecini nasıl basitleştirdiğini açıklandı.



Huawei Güvenli Kampus çözümü, yapay zeka tabanlı algoritmalar, video bulutu, skıllı HD güvenlik kameraları ve okul, otel, havaalanı ve camiler gibi farklı senaryolar için özelleştirilmiş Güvenli Kampüs olmak üzere dört temele dayanıyor.

Güvenli Kampüs çözümünü çalıştığı ülkelerdeki iş ortaklarıyla beraber gerçekleştiren Huawei, daha etkili işbirliği sağlamak için diğer kamu güvenliği sistemleri ile entegre olabilen platformlara sahip teknolojik bir sistem altyapısı kurmayı hedefliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın