Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua 4K HDCVI kameralar ABD'de satışa sunuldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua 4K HDCVI kameralar ABD'de satışa sunuldu

4K HDCVI kamera serisi, 4K çözünürlük ile endüstride bir ilki gerçekleştiriyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua 4K HDCVI kameralar ABD'de satışa sunuldu

Dahua, 2017 yılı başında duyurduğu, koaksiyel altyapı için sektörde bir ilk olan 4K multi sensörlü kameralarını geçtiğimiz aylarda ABD pazarında kullanıma sundu. Şirkete göre, Dahua'nın devrim niteliğindeki HD teknolojisi ve HDCVI ürün yelpazesine yapılan yeni eklemelerle güvenlik endüstrisinin giderek artan ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılayacak.

4K HDCVI kamera serisi, sunduğu 4K çözünürlük ile endüstri standartları açısından bir ilk. Bu yenilikçi kameralar koaksiyel altyapı kullanıcılarının, eski sistemlere yaptıkları yatırımları en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyor.

Box, dome ve bullet olarak piyasaya sürülen 4K HDCVI kameralar, gecikme olmaksızın 8MP çözünürlüklü görüntüler sunuyor. Kameralar ayrıca Dahua X58A Ultra Serisi veya C52A Pro Serisi HCVR ile sorunsuz bir şekilde entegre edilebiliyor. 

Dahua'nın düşük ışık Starlight teknolojisi sahip olan box kamera DH-HAC-HF3805G, karanlık ortamda bile net görüntüler ve 140dB geniş dinamik aralık (WDR) üretebilme özelliğine sahip. 4K IR bullet ve dome kameralar (DH-HAC-HFW3802E-Z ve DH-HAC-HDBW3802E-Z)  ise 120dB gerçek WDR sağlarken, uzun menzilli IR kolay kurulum için 11mm motorlu objektifle geliyor. 4K multi sensörlü kamera (DH-HAC-PFW3601-A180) ve balık gözü kamerası (DH-HAC-EBW3802) ise daha geniş bir izleme alanını kapsayarak, panoramik görüntüler elde edebiliyor.

Dahua ABD Ürün Müdürü Jennifer Hackenburg, "Pazar birkaç yıldır analogdan IP'ye geçmesine rağmen koax kablolamayı kullanmak isteyen birçok kullanıcı var. Dahua'nın en yeni HDCVI kameraları, koaksiyel sistemler için berrak ve net görüntüler getirmenin maliyet açısından etkili bir yoludur. " dedi.

HAC HF3805G / 8MP HDCVI WDR Box Kamera

> 4/3 "8MP progressive scan  CMOS 
> M43 mount lens
> 3840 × 2160 (HDMI) / 15fps @ 3840 × 2160 (BNC) 
> 140db WDR 
> Ultra düşük yıldız ışığı teknolojisi, 2D ve 3D NR 
> HDMI video çıkışı 
> Dahili -in Mic 
> USB ile yazılım yükseltme 
> Akıllı işlevler 
> RG59 koaksiyel kablo ile 500m'ye kadar iletim



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın