Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Pelco Intersec 2018'de Yeni Çözümlerini ve Ortaklıklarını Tanıtacak - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Pelco Intersec 2018'de Yeni Çözümlerini ve Ortaklıklarını Tanıtacak

Pelco, Orta Doğu ve Afrika bölgelerine özel olarak tasarlanmış, yenilikçi ve kapsamlı çözümleriyle ziyaretçileriyle buluşacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Pelco Intersec 2018'de Yeni Çözümlerini ve Ortaklıklarını Tanıtacak
Güvenlik alanında küresel liderlerden biri olan Schneider Electric Pelco , Intersec 2018'de en yeni yenilikçi çözümlerini sergileyecek. Pelco, Orta Doğu ve Afrika bölgelerine özel olarak tasarlanmış, yenilikçi ve kapsamlı çözümleriyle ziyaretçileriyle buluşacak.

Pelco, işletme çapında operasyonel verimliliği artırmak için kullanıcılara daha hızlı erişim sağlayan, özelleştirilmiş çözümler sunmak için üç endüstri lideriyle ortaklık kurdu. Video analizinde lider olan Ipsotek, VISuite 10.1 gelişmiş video analiz platformunu Pelco'nun VideoXpert Video Yönetim Sistemi ile entegre edildi. Pelco ayrıca, Gallagher Komuta Merkezi ile ortaklaşa çalışarak , yazılımı Pelco'nun VMS platformlarıyla entegre etti. Buna ek olarak, Pelco'nun diğerortağı ise  IP video, esnek yükleme seçenekleri ve IP video sistemleri için yükseltilmiş genel çözümler sunmak için Ruckus Wireless oldu.

Pelco, Intersec 2018’de Optera panoramik çoklu sensörlü IP kameralar, ExSite patlamaya dayanıklı kameralar ve VideoXpert VMS gibi özel uygulama ihtiyaçlarını karşılayan çözümlerini tanıtacak.

Pelco'nun  fuarda sergileyeceği kameralar arasında, 180 °, 270 ° ve 360 ° görüntüler sunan Pelco Optera Panoramik Multi Sensörlü Kameralar yer alıyor. Optera kameralar, benzersiz bir panoramik görüntüleme deneyimi yaşatmak için sistem operatörlerine parklar ve kavşaklar gibi geniş alanları izlemek için benzersiz bir esneklik sağlıyor.

 VideoXpert Professional VMS, müşterilerin istediği üstün bir kullanıcı arayüzü ve gelişmiş özellikleriyle orta büyüklükteki işletmeler ve kurumsal platformlar arasındaki köprü kuruyor. VideoXpert, güvenlik profesyonellerinin hızlı ve etkili kararlar almalarına imkân tanıyan sezgisel tasarımı ile esnek görüntüleme seçenekleri sunuyor.

Pelco ExSite ise petrol ve gaz tesisleri için sunulan çözümünün bir parçası olarak sunuluyor. ExSite kameralar, tesis veya çalışanlarını tehlikeye atmadan en zor koşullarda bile yüksek performans sergiliyor. Kameralarda, kamerayı hareket ettirmek için kayış veya dişli gerektirmeyen Direct Drive teknolojisi kullanılıyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın