Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Hikvision, en yeni AI teknolojilerini Intersec 2018'de sergileyecek - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Hikvision, en yeni AI teknolojilerini Intersec 2018'de sergileyecek

Hikivision da bu yılki fuara "AI + Empowering Partners" temasıyla katılıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Hikvision, en yeni AI teknolojilerini Intersec 2018'de sergileyecek
Hikvision , 21-23 Ocak 2009 tarihleri arasında Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Ortadoğu’nun en büyük güvenlik fuarı olan Intersec 2018'de en yeni teknolojilerini görücüye çıkaracak. 

Güvenlik endüstrisinde hızla yükselen teknoloji şüphesiz ki yapay zeka. Hikivision da bu yılki fuara , "AI + Empowering Partners" temasıyla katılacak ve en son yapay zeka uygulamalarını tanıtacak. Fuar boyunca AI Clod, DeepinView serisi, DarkFighrerX serisi, endüstriyel  ve akıllı şehir uygulamaları, çeşitli etkinliklerle ziyaretçilerle buluşacak.

Hikvision'un AI  Cloud
Hikvision AI Cloud , hem Cloud Computing hem de Edge Computing'in avantajlarını bir araya getiren bilgi işlem ağı olarak tanımlanıyor. Hikvision AI Cloud ‘un karma bilgi işleme yapısı sayesinde devasa miktardaki veriyi AI tarafından kenar cihazlara taşıyarak, bulut üzerindeki tipik, ağ tıkanıklığı, güvenlik ve eşzamanlılık sorunlarını gidermesi hedefleniyor.



DeepinView serisi kamerlar ve NVR'ler
Hikivision’un, Intersec 2018’de sergileyeceği donanımların başında ise DeepinView Serisi IP kameralar ve DeepinMind Serisi NVR'ler geliyor. Yapay zeka ile donatılan kameralarla; nesne algılama, yüz tanıma ve insan sayımı alanlarında temel güvenlik sorunlarının giderilmesi ve insan vücudunun araştırılması amaçlanıyor.


Renkli Gece Görüş The DarkFighterX
Intersec'te sergilenecek Hikivision kameraların başında DarkFighterX Serisi geliyor. İnsan gözünden ilham alınarak geliştirilen DarkFighterX Serisi kameralar, parlaklığı ve rengi iki sensör yardımıyla birleştirerek, çok düşük ışıklı ortamlarda bile renkli ve ayrıntılı görüntüler sağlayarak gece görüşünü geliştiriyor.



Endüstriyel Çözümler
Hikvision, Akıllı Şehirler, Akıllı Trafik Sistemleri ve Entegre Güvenlik Çözümleri gibi pek çok dikey pazarda AI teknolojilerini uyguluyor. Bunlardan biri olan Akıllı Trafik Sistemi (ITS) çözümünü ile trafik tıkanıklığını azaltma, ihlalleri tespit etme ve şüpheli araç belirleme gibi işlevler ziyaretçilere uygulamalı olarak tanıtılacak.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın