Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Barix, IPAM 400 IP Ses Modülünü Piyasaya Sundu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Barix, IPAM 400 IP Ses Modülünü Piyasaya Sundu

IPAM 400 gelişmiş ses tabanlı çözümler tasarlama imkanı sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Barix, IPAM 400 IP Ses Modülünü Piyasaya Sundu
Barix, yeni nesil IP Ses Modülü olan IPAM 400'ü tanıttı. ‘’Openly-programmable’’ ve düşük maliyetli bir çözüm olarak tanıtılan IPAM 400, OEM üreticilerine ve sistem entegratörlerine, gelişmiş ses tabanlı çözümler tasarlama imkanı sağlıyor.

IPAM 400, Barix'in Barionet 1000 kontrol modülünün tanıtılmasıyla başlayan Linux tabanlı bir açık kaynaklı yaklaşımı kapsamındaki en yeni ürünü. Geliştiricilerin artan güvenlik gereksinimlerini karşılayan IPAM 400, veri, akış ve web sunucusu erişimi için aynı anda birden fazla şifreleme ve en yeni güvenlik standartlarını destekleyen ürünlerin tasarlanmasını sağlıyor. Genel amaçlı, off-the-shelf platformların neden olduğu şikayetleri ortadan kaldıran IPAM 400 mimarisi, cihazların herhangi bir tehlike olmaksızın, uzaktan güncellenmesine olanak tanıyor.

Barix'in en güçlü OEM ses platformu olan Linux tabanlı IPAM 400, dört çekirdekli ARM Cortex-A7 MPCore işlemcisini açık kaynaklı bir programlama modeliyle birleştiriyor. Yeni modül, geliştiricilerin gelişmiş ses ve IP tabanlı akış ve kontrol fonksiyonlarını ürünlerine kolayca dahil etmelerine olanak tanıyan dahili Wi-Fi özelliklerinin yanı sıra stereo ses, ağ, USB, GPIO ve seri arabirimler gibi birden fazla ses formatını destekliyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın