Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls, exacqVision VMS 9.0'ı duyurdu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls, exacqVision VMS 9.0'ı duyurdu

Yeni VMS, sistem sağlığı ve performansı hakkında kritik bilgi sağlamaya odaklanıyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls, exacqVision VMS 9.0'ı duyurdu
Johnson Controls , sistem sağlığını korumaya ve güvenlik olaylarının daha kısa sürede ele alınmasına yardımcı olacak araçlar sağlayan, yeni özellikler donatılmış,  video yönetim sisteminin son sürümünü exacqVision 9.0’ı tanıttı.

9.0 sürümü eklenen yeni özelliklerle, sistem sağlığı ve performansı hakkında kritik bilgi sağlamaya odaklanıyor. Erişim denetim ve saldırı panellerinden gelen veriler ile kullanıcılar, herhangi bir performans sorunu olması durumunda eş zamanlı bildirimler alabiliyor.

Analiz özellikli Illustra Pro IP kameraları gibi donanım entegrasyonlarıyla gelen yeni sürüm, dolandırıcılık gibi davranışlara dayalı olarak, geniş alanların daha verimli bir şekilde izlenmesini sağlarken güçlü arama araçları, meta veriler üzerinden dayalı önemli olayları bulmayı kolaylaştırıyor.

Sistem yöneticiler videonun yalnızca belirli kullanıcılar tarafından görüntülenmesini sağlamak için 'canlı' ve 'arama' erişimlerini düzenleyebiliyor. Örneğin, bir kullanıcıya belirli bir kameraya canlı erişim izni verilirken, kaydedilen videolara erişim kısıtlanabiliyor. exacqVision 9.0 ile aynı zamanda yayınlanan Enterprise System Manager 5.4 sürümünde ise büyük kuruluşların ihtiyacını karşılamak için farklı ayrıcalıklara sahip kullanıcıların, birden çok gruba atanmasına izin vermek için kullanıcı grubu geliştirmeleri de yapıldı.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın