Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Synology'den Yeni Nas Ünitesi RS818 + / RS818RP - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Synology'den Yeni Nas Ünitesi RS818 + / RS818RP

RS818 +, RS818RP4 genişleme birimi RX418 ile birlikte geliyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Synology'den Yeni Nas Ünitesi  RS818 + / RS818RP
Synology, küçük ve orta ölçekli işletmeler için hızlı iletim performansı ve ölçeklenebilir depolama mimarisi ile tasarlanmış yeni RackStation RS818+/RS818RP+ ve genişleme birimi RX418'yi duyurdu.

RS818+/RS818RP+, AES-NI şifreleme teknolojisine sahip 2.4GHz dört çekirdekli bir işlemci, 16GB'a kadar genişletilebilir 2GB DDR3 bellek ve isteğe bağlı olarak 10GbE ağ kartını desteklemek için bir PCIe 2.0 yuvası ile beraber geliyor ve 1,099 MB / s'yi aşan bir okuma hızı sağlıyor.

RS818 + / RS818RP + 'nin depolama kapasitesi,  genişleme ünitesi RX418 ile daha da genişletilerek 8 sürücüye kadar çıkarılabiliyor. Yeni RackStation toplamda dört adet 1GbE LAN bağlantı noktasına ve yedek güç kaynağına sahip.

RS818 + / RS818RP +, Synology NAS aygıtları için gelişmiş ve sezgisel işletim sistemi olan DiskStation Manager üzerinde çalışıyor. VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V ve OpenStack Cinder tarafından onaylanan RS818 + / RS818RP +, kurumların sanal ortamına kesintisiz olarak entegre edilebiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın