Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VIVOTEK ve TREND MICRO'dan Stratejik Ortaklık - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VIVOTEK ve TREND MICRO'dan Stratejik Ortaklık

Güvenlik sektörünün iki önemli ismi, IoT güvenliği için ortak çalışacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VIVOTEK ve TREND MICRO'dan Stratejik Ortaklık
Küresel IP gözetim sistemleri üreticilerinden Vivotek ve siber güvenlik çözümleri alanında küresel bir yazılım şirketi olan Trend Micro, en yeni siber savunma çözümleri için stratejik bir ortaklık kurduklarını açıkladı.

Ortaklık kapsamında, Vivotek'in IP güvenlik sektöründeki tecrübesi ve Trend Micro'un siber güvenlik konusundaki kapsamlı uzmanlığının birleştirilmesi ve Vivorek ürünlerinin siber saldırılara karşı daha güvenli hale getirilmesi hedefleniyor.

Yeni Vivotek siber güvenlik ürünleri, Ocak ayı sonuna kadar piyasaya sunulacak ve Dubai'deki Intersec 2018'deki Vivotek standında sergilenecek.

Vivotek İş Araştırma ve Geliştirme Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Steve Ma, "Donanım temelli güvenlik ile yazılım arasında sıkı bir entegrasyona ihtiyaç duyuyoruz. Trend Micro ile bir araya gelerek, IP gözetim sektöründeki ilk sibergüvenlik seviyesine sahip, geliştirilmiş ağ kameralarını piyasaya sunmaktan gurur duyuyoruz. Trend Micro’nun IoT Güvenlik Sistemi (TMIS-CAM) çözümü sayesinde, kameralar, kimlik bilgisi saldırılarını otomatik olarak algılayarak önleyebilir ve şüpheli olayları engelleyebilir. Trend Micro ile güvenlik açıklarını azaltmaya ve IoT ekosistemi için bir güvenlik ağı geliştirmeye çalışıyoruz. " dedi.

Trend Micro Ağ Tehditleri Teknoloji Grubu Başkan Yardımcısı Dr. Terence Liu, "Bulutla ilgili hizmetler için internet'e bağlanan ağ kameralarının sayısı arttıkça, ağ güvenliği açısından, kameraların güvenliğini sağlamak hayati önem taşıyor. VIVOTEK ile yaptığımız işbirliği, kamera ve siber tehditlerinin bilgilerini birleştirerek IoT güvenliğinin etkili ve pratik bir yaklaşımını ortaya koyuyor "dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın