Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
HD-TVI Teknolojisinin 10 Önemli Avantajı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

HD-TVI Teknolojisinin 9 Önemli Avantajı

HDTVI Nedir? IP'ye göre avantajları nelerdir?

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
HD-TVI Teknolojisinin 9 Önemli Avantajı
HD-TVI, IP sistemlere kıyasla daha uygun altyapı bütçeleri ile, yüksek çözünürlüklü megapiksel güvenlik videoları sunar ve geleneksel analog CCTV çözümlerle entegre etmek oldukça kolaydır. Ek olarak, HD-TVI diğer HD Analog formatlarına göre daha uzun kablo mesafesine sahiptir. Sıfır gecikmeli videoyu ve önemli uyumluluk avantajlarına sahiptir.

HD-TVI Nedir?

HD-TVI, HD Analog teknolojisinin bir biçimidir. Mevcut koaksiyonel altyapıyı kullanarak HD çözünürlük sağlar. HDTVI, HD dijital teknolojisi veya IP megapiksel teknolojisi ile aynı değildir. Bu teknoloji ile diğerleri arasındaki en büyük fark, HDTVI'nin analog görüntü işlemenin analog modülasyon-demodülasyon teknolojisini, (iletimini) HD ve IP megapiksel teknolojisinin yüksek çözünürlüklü optik görüntü teknolojisi ile birleştirmesidir. Her iki teknolojinin en iyi yönlerini birleştiren HDTVI yüksek çözünürlük ve hızlı analog iletim anlamına gelir. Sonuç olarak hızlı ve kolay kurulum için hızlı analog teknolojisi kullanılırken, bant genişliği istikrarsızlığı, veri paketi kaybı ve gecikme gibi ağ video sistemlerinde yaygın olan sorunlardan kaçınılmaktadır.

Güvenlik uygulamalarınız için HD-TVI teknolojisini seçmek için 10 neden

1. Megapiksel Çözünürlük

Yüksek çözünürlüklü HD görüntüler, yüz tanıma ve plaka tanımlama için adli kanıt ve detaylı yakınlaştırma sağlar. HD-TVI, yüksek çözünürlüklü megapiksel görüntüler üretir ve videoyu yakınlaştırırak, detaylar incelenebilir. Güvenlik söz konusu olduğunda, yüksek çözünürlük özelliği en önemli bişelenlerden biridir.

2. Basit Kurulum

HD-TVI, standart bir analog CCTV kamera veya analog video güvenlik sistemi kadar kolay kurulur. HD-TVI karmaşık bir ağ altyapısı gerektirmez. Bu nedenle kurulum süresi bir IP güvenlik kamerası sistemi kurmaktan daha kolaydır.

3. Düşük Maliyet

HD-TVI çözümleri, karmaşık, pahalı bir ağ altyapısı gerektirmediğinden, bir sisteme kıyasla çok daha düşük maliyetli, megapiksel çözünürlüklü güvenlik çözümü sağlarlar.

4. Sıfır Gecikme

HD-TVI ile IP sistemlerde yaygın olarak ortaya çıkan aktarım gecikmeleri olmaksızın, videoları gerçek zamanlı olarak izleyebilirsiniz. Gördüğünüz canlı video gecikme olmadan gerçek videoludur, bu nedenle iletim gecikmesi nedeniyle önemli videoları kaçırmayacaksınız.

5. Kablolama Kolaylığı

HD-TVI, HD videoyu hızlı ve yüksek sinyal kalitesi ile iletir. HD-TVI, mevcut RG59, koaksiyel Cat5 / 6 ve Cat 6 kabloları veya çoğu standart CCTV kablo sistemini kullanmanızı sağlar. Mevcut video kablolarını HD video iletmek için kullanması nedeniyle kablolama ve kurulum maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf sağlar.

6. Daha Uzun Mesafe

RG59 kablolama ile IP sistemlere kıyasla 3 kata kadar daha uzun mesafeden veri iletilebilir. HD-TVI, RG59 coax üzerinden en uzun mesafeli iletim mesafesine sahiptir (400 metre). Bu, HD-TVI'yi daha uzun kablolu mesafesi ile, uzun mesafeli kurulumlar için ideal HD formatı yapar.

7. Kolay entegrasyon

HD-TVI mevcut CCTV kameraları ve mevcut koaksiyel kablolarla uyumludur. HD Analog, gözetim gereksinimleriniz ve bütçeniz izin verdiği zaman, HD'ye geçme yeteneği ile mevcut ekipmanları kullanmanıza olanak tanır.

8. Analog  ve HD Analog Uyumlu

HD-TVI kayıt cihazları kanal, yapılandırmada ve marka farkı olmaksızın herhangi bir analog kameradan video kaydı yapabilir.  Kanal veya teknoloji ile sınırlı değildir. Diğer HD analog teknolojilerinin birçoğu marka ve ekipman uyumluluğu açısından sınırlıdır.

9. IP Uyumlu

HD-TVI "Hibrit +" kayıt cihazları herhangi bir kanalda, herhangi bir yapılandırmada için sınırlı sayıda IP video girişi kabul eder. HD-TVI Hybrid sistemler daha fazla esnekliğe ihtiyaç duyan sistemler için idealdir. Hem HD-TVI hem de IP kameraları kabul eder.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın