Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet Wave Resmen Kullanıma Sunuldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet Wave Resmen Kullanıma Sunuldu

Hanwha Techwin, SUNAPI 2.0 entegrasyonuna sahip Wisenet WAVE'yi piyasaya sürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet Wave Resmen Kullanıma Sunuldu
Hanwha Techwin, orta seviye projelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarladığı yeni video yönetim yazılımını kullanıma sundu. Wisenet Wave, kullanıcıların yüksek çözünürlüklü video akışını kolayca görüntüleyebilmesi için çoklu işletim sistemi desteği, bulut hizmeti, mobil uygulama ve diğer kullanışlı sistem araçlarıyla beraber geliyor.


Wisenet Wave Başlıca Özellikler

Sezgisel bir 'sürükleme ve bırakma' aracı ile gelen Wisenet Wave, operatörlerin tek bir ekranda veya video duvarında canlı ve kaydedilmiş görüntülerde, özelleştirilebilir düzenleri ve boyutları görüntülemesini kolaylaştırıyor. Diğer önemli özellikler arasında, fare tıklamasıyla operatörlerin herhangi bir şüpheli etkinliğin detaylarını yakından görmesini sağlamak için yakınlaştırma sağlayan sanal PTZ uygulaması bulunuyor. Hareket tanıma ve video analizi desteği ile kullanıcı tanımlı olaylar oluştuğunda uyarılar oluşturacak şekilde yapılandırılabiliyor. Anahtar kelime, takvim ve zaman dilimi gibi akıllı arama seçenekleri kaydedilen videonun hızlı bir şekilde alınmasını kolaylaştırıyor.

Wisenet Wave kullanıcıların en az donanım gereksinimi ile sistemlerini her ortamdan yönetilebilmesi için Windows, Linux ve macOS işletim sistemi desteğine ile geliyor.


Masaüstü verisyon: Wisenet Wave ile Windows, Linux veya Mac OS kullanıcıları için 32 ve 64 bit işletim sistemlerinde 24 ila 64 canlı, yüksek çözünürlüklü video akışı yönetilebiliyor.

Bulut verisyonu: Dünyanın her yerinden ve sınırsız sayıda yetkilendirilmiş kullanıcı tarafından uzaktan erişilebilen hizmet, Wisenet Wave yazılımının itüm tüm özelliklerinden yararlanmak için donanımdan bağımsız, maliyet tasarrufu sağlayan bir yöntem olarak sunuluyor.

Server çözümleri: Wisenet Wave, web sitesinden indirilebilen, önceden yüklenmiş bir sunucu veya yazılım olarak bulunuyor. Böylece operatörler, 64 adet yüksek tanımlı canlı video akışını görüntüleyebiliyor. Uygulama aynı zamanda yerinde çalışma desteği, sunucu sağlığı ve depolama durumu hakkında detaylı raporlar sunuyor.

Mobil Üzerinden: Mobil uygulama, kullanıcıların seyahat halindeyken Wisenet Wave'in temel işlevlerine uzaktan erişmesini sağlıyor.

Wisenet Wave yazılımı www.wavevms.com adresinden indirilebiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın