Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Ekin Teknolooji ABD Pazarına Açılıyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Ekin Teknoloji ABD Pazarına Açılıyor

Güvenli Şehir Ürünleri ile ABD pazarını hedefleyen Ekin, polis ve özel güvenlik güçleriyle çalışacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Ekin Teknoloji ABD Pazarına Açılıyor
Güvenli Şehir ‘’ Safe City ’’ teknolojileri ile tanınan Ekin Amerika’da çok yönlü mobil güvenlik uygulamalarını başlattı. Ekin, polis departmanları, havaalanları, alışveriş merkezleri ve belediyeler başta olmak üzere gelişmiş ve kapsamlı güvenlik teknolojileri sunacak.

Ekin'in Amerika’da kullanılacak ödüllü teknolojileri arasında Ekin Bike Patrol, Ekin Patrol G2, Ekin Micro Spotter ve Ekin Face bulunuyor. Şehirdeki tüm Ekin ürünlerine ilişkin bilgiler, Ekin'in tescillli, Red Eagle Güvenli Şehir İşletim Sistemi kullanılarak merkezi bir şekilde yönetiliyor.

Ekin'in geleneksel güvenlik sistemlerine entegre edilebilen akıllı sistemlerinin, şehir çapında güvenliği önemli ölçüde artırdığı kanıtlandı. Ekin'in Güvenli Trafik sistemini kullanan Abu Dhabi polisi, trafik kazalarının 2013 yılına kıyasla 2014 % 34 oranında azaldığını gördü. Ekin ürünleri, 2014 yılında Abu Dhabi'de 20.000'den fazla trafik ihlali tespit etti. Şu anda 20'den fazla belediyeyle çalışan şirket, dünya çapında 500'den fazla Şehir Güvenlik Kontrol Merkezi inşa etti.





Ekin İş Geliştirme ve Pazarlama Direktörü Orkunt Yozgat, "ABD genelindeki şehirlere hizmet vereceğimizden ötürü heyecanlıyız. Ekin, geçen 20 yılda kendini şehir güvenliğini geliştirmeye ve trafiğini düzenlemeye adadı. Yenilikçi yaklaşımımızla, Texas ve Florida'da ürünlerimizi sergiledikten sonra, vatandaşlara daha fazla güvenlik duygusu kazandırmak için yerel kolluk güçleri ve özel şirketler ile ortaklık kurmayı sabırsızlıkla bekliyoruz "dedi.

Ekin'in ABD pazarına ilk kez sunulan güvenli şehir ürünleri:

Ekin Bike Patrol hareket halindeyken otomatik plaka tanıma (ALPR), hız tespiti ve park ihlali tespiti yapıyor. Bike Patrol, herhangi bir polis bisikletine kolaylıkla monte edilebiliyor.

• Ekin'in uluslararası alanda bilinen Patrol ürününün ikinci nesli olan Ekin Patrol G2, mobil ALPR, yüz tanıma, hız ve park ihlali tespit teknolojisi ile şehir güvenliğini artırmak için herhangi bir otomobile monte edilebiliyor. Ekin'in tescilli yüz tanıma yazılımı Ekin Face tarafından da desteklenen Patrol G2, görüş alanındaki tüm yüzleri yakalayarak, aranan şüpheliyi veri tabanıyla karşılaştırabiliyor.

• Ekin'in en kompakt ve çok yönlü ürünü olarak tanıtılan Ekin Micro Spotter ise bir araç üzerindeki istenilen, herhangi bir noktaya kolayca monte edilebiliyor. Micro Spotter'ın yüksek çözünürlüklü video gözetimi, araç plakalarını, araç hızını ve kırmızı ışık ihlallerini otomatik olarak tespit ederek trafik güvenliğini sağlıyor.

• Bir yüz tanıma ve analiz uygulaması olan Ekin Face oldukça yüksek doğruluk oranıyla yüzleri eşleştirebiiyor. Şüpheli bir kişi arandığında Ekin Face, tanımlamalara uyan kişilerin görüntülerini ve videolarını içeren bir liste ile kolluk kuvvetlerine önemli bilgiler sağlayabiliyor.


 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın