Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AXIS Yeni termal Kameralarını Duyurdu P1280-E ve P1290 Termal Kameral - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Axis yeni termal kameralarını duyurdu

P1280-E ve P1290 termal kameralar, kişisel gizliliğin korunması için tasarlandı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Axis yeni termal kameralarını duyurdu
Axis Communications, termal görüntülemeyi daha geniş bir müşteri tabanına yaymak için uygun fiyatlı iki termal kamera modelini piyasaya sundu.

Termal teknoloji, düşük bir yanlış alarm oranı ile güvenilir algılama sağlama özellikleriyle bilinir. Ancak bugüne kadar yüksek kaliteli termal görüntüleme, maliyetlerinin yüksek oluşu nedeniyle yalnızca yüksek bütçeli kuruluşlarda uygulama alanı bulabiliyordu.

AXIS , yeni AXIS P1290 / 1280-E ağ kameraları ile gizliliği koruyor ve termal CCTV'yi işletmeler ve kurumlar için daha uygun fiyatlı hale getiriyor. İlk termal kameraları P serisi ile piyasaya süren, Axis, termal görüntüle sistemlerinin avantajlarını, yeni P1280-E Termal Ağ Kamerası ile her zamankinden daha geniş bir platformda müşterilerine sunuyor.

Erişilebilir fiyatıyla öne çıkan P1280-E başta okullar, bakım evleri ve perakende olmak üzere bütçe kısıtlamaları olan küçük ve orta büyüklükteki sistemler için termal görüntüleme yeteneklerini erişilebilir hale getiriyor. Hem insanların hem de mülkiyetin emniyet altına alınması için görsel doğrulama ile uygun maliyetli bir dedektör olarak kullanılabiliyor.

Görüntülerdeki kişilerin mahremiyetini korumak için tasarlanan P1290 ve 1280-E modelleri düşük yanlış alarm oranı ile kullanıcılarına güvenilir algılama ortamı sağlıyor. Kameralar, AXIS Video Hareket Algılama gibi, önceden tanımlanmış bir alanda hareketli nesneler tespit ettiğinde bir uyarı gönderebilen dahili analizlere de sahip. Kameralar ayrıca üçüncü parti uygulamaları mümkün kılan, AXIS Camera Application Platform'u da destekliyor.


AXIS P1280-E termal ağ kamerası

• İç mekan veya dış mekan kamerası
• Esnek form faktörü: termal sensör ünitesi sınırlı alana yerleştirilebilir
• Hem duvar, tavan hem de gömme tesisatlar için geniş montaj aksesuarları yelpazesi


AXIS P1290 termal ağ kamerası

• Kapalı kamera
• Koruma için kubbe muhafaza

Kullanım alanları
Okullar, bakım evleri ve bağımsız perakendeciler gibi bütçe kısıtlamaları olan küçük ve orta büyüklükteki sistemler.

Axis  P1280- E ve P1290 Temel Özellikler
• Görüntüde yakalanan kişilerin kişisel bilgilerini açıklamadan olayları tespit edebilme
• Hastaneler veya bakım evlerinde, hastayaların düşmelere halinde uyarı ya da alarm
• Hareketli nesnelerden tespit edildiğinde uyarı gönderen yerleşik AXIS Video Hareket Algılama özelliği
• Üçüncü parti uygulamalarla uyumlu AXIS Camera Application Platformu desteği




Axis Communications Global Ürün Yöneticisi Martina Lundh, termal görüntülemenin faydalarını şöyle anlatıyor: " Bireylerin gizliliğinin çok önemli olduğu ortamlarda - örneğin okullar ve bakım evleri - termal görüntüleme, görüntüdeki kişilerin kişisel bilgilerini açığa vurmadan olayları tespit ediyor. Bu yeni kameralar analizlerle birlikte kullanıldığında, hastanın veya ikamet eden kişilerin düşmelerine halinde, alarmları tetikleyebilir ve personelin anında harekete geçmesini sağlar. Bakım ortamlarında personel, hastaları rahatsız etmeden uzaktan izleyebilir ve daha verimli çalışabilir. Aynı şekilde, öğrencilerin mahremiyetini koruyarak, okullarda öğrenci hareketlerini gözlemlemek için kullanılabilir. Ayrıca kameralar, okul saatleri içinde veya dışında, yetkisiz erişimi tespit etmek için okulların güvenliğinin sağlanmasında kullanılabilir."




 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın