Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu gözlük videoları doğrudan Facebook ve YouTube'a gönderebiliyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu gözlük videoları doğrudan Facebook ve YouTube'a gönderebiliyor

Kameralı güneş gözlüğü, CES 2018'de sergilenecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu gözlük videoları doğrudan Facebook ve YouTube'a gönderebiliyor
Facebook ve Instagram paylaşımları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Selfie çubuklarından instagram gözlüklerine kadar, sosyal medya deneyimini geliştiren onlarca ürün var. Ancak bu gözlük benzerlerinden biraz farklı.

Elektrikli kaykay satan bir şirket olan Acton, ACE adı verilen ve gizli kamera olarak kullanılan güneş gözlüğünü piyasaya sürdü .Güneş gözlüklerine kıyasla biraz değişik görünen bu gözlüğün farkı sadece tasarımından kaynaklanmıyor. Bu özel gözlük, gizli çekimler yapmak ve sosyal medyada canlı yayınlamak için tasarlanmış.

Şirketin verdiği bilgilere göre ACE 120 derecelik geniş açı lensiyle, sürekli kayıt modunda yaklaşık 1.5 saat pil ömrü sunuyor. Gözlük çerçevesinin yanındaki bir düğmenin tıklanmasıyla, cihaz 8 megapiksellik fotoğraflar ( iPhone 5'in fotoğraf makinesi ile aynı kalitede ) ve 40 dakikalık HD video çekebiliyor. Bir uygulamayla beraber gelen ACE fotoğrafları düzenlemenize izin veriyor.

Uygulama sayesinde gözlükler Wi-Fi'ye bağlanıyor ve Facebook, Instagram veya YouTube üzerinden canlı yayın yapmanızı sağlıyor. Böylece kamerayı sabit tutma gibi endişelere gerek kalmadan kolayca yayın yapılabiliyor.

199 dolara satılan kameralı güneş gözlüğü ACE, CES 2018 tüketici elektroniği fuarında sergilenecek.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın