Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Toshiba Symbio: Hem güvenlik kamerası hem Alexa hoparlör - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Toshiba Symbio: Hem güvenlik kamerası hem Alexa hoparlör

Toshiba’nın Symbio güvenlik kamerası ile akıllı hoparlör Alexa’yı bir araya getirdi.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Toshiba Symbio: Hem güvenlik kamerası hem Alexa hoparlör
Akıllı hoparlörler son birkaç yıldır en popüler teknolojilerden biri. Özellikle geçen yıl birbiri ardına pazara sunulan ürünler, akıllı cihazlara olan artan ilginin bir göstergesi oldu. Toshiba da yeni ürünü Symbio ile pazara iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Symbio: Hem güvenlik kamerası hem Alexa



Şık bir tasarıma sahip olan ve çok sayıda özellikle donatılan Symbio, sadece bir hoparlör değil. Aynı zamanda bir  HD güvenlik kamerası, akıllı ev hub'ı ve ses dedektörü. Toshiba Akıllı Ev uygulamasını kullanarak, ışıklar, sıcaklık, kapı kilidi ve müzik ayarları, evden, ofiste veya şehir dışından herhangi bir yerden kontrol edilebiliyor.

Symbio, tasarım açısından bakıldığında şık ve Amazon Eco’yu andıran bir ürün. Ürünü benzerlerin ayıran en önemli özelliği ise Alexa ile 1080p geniş açı güvenlik kamerası sisteminin entegre edilmesi. Amazon kendisi kısa bir süre önce Echo Plus sürümünü piyasaya çıkardı. Ancak Echo Plus’da kamera yok ve sınırlı sayıda akıllı ses kontrolü seçeneklerine sahip.

Toshiba, Alexa'nın güvenlik kamerasını veya diğer akıllı cihazların özelliklerini kontrol edip edemeyeceğiyle ilgili bilgi vermedi. Ancak, şimdilik uygulama aracılığıyla, hemen her şey yapılabiliyor gibi görünüyor.

Alexa ile müzik dinlemek, soru sormak, haber almak, ışıkları, termostatı ve daha fazlası kontrol edilebiliyor. İki yönlü interkom iletişimi ile ses izlemeye olanak tanıyan Alexa örneğin, bir duman dedektörü alarmı algılarsa, bir alarm oluşturabiliyor. Akıllı telefonunuza canlı HD video yayınlayabilir.

Toshiba yeni ürünüyle ilgili şimdilik için çok fazla detay vermiyor. Symbio, CES 2018 tüketici elektroniği fuarında sergilenecek
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın