Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
AMAG Technology, yeni Symmetry video donanım serisini duyurdu. - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

AMAG Technology, yeni Symmetry video donanım serisini duyurdu.

Seride NVR'ler ve güçlü iş istasyonları yer alıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
AMAG Technology, yeni Symmetry video donanım serisini duyurdu.
AMAG Technology , maksimum performans için özel olarak yapılandırılmış, Symmetry Network Video Hardware serisini duyurdu Symmetry serisindeki NVR modelleri, Symmetry CompleteView video yönetim yazılımı ile beraber geliyor. Küçük projelerden yüksek performanslı çözümlere kadargeniş bir yeplazede sunulan ürün ailesi, işletmelerin güvenlik ihtiyaçlarını uçtan uca karşılamayı hedefliyor.

Serideki NVR'ler yüksek çözünürlüklü IP video kaydı ve yerel /uzaktan istemci görüntüleme özelliklerini destekliyor Tek bir NVR ile RAID5 korumalı 110 TB'lık veri depolama kapasitesi elde edilebiliyor. Ayrıca, kullanıcıların uzun vadeli depolama ihtiyaçlarını karşılamak için 330 TB'lık RAID 5 depolama alanı eklenmesine izin veren, ek depolama genişletme seçenekleri de sunuluyor.

Symmetry Video Client iş istasyonları, tek bir sistemden dört adete kadar ekran monitörünü destekleyerek yüksek kaliteli video gözetim görüntülemeyi en iyi şekilde desteklemek için çeşitli form faktöründe bulunuyor. İş istasyonları, yüksek çözünürlüklü videoları izlemek, araştırmalar yapmak ve kanıtları farklı ortamlara aktarmak için araçlar sağlayan NVIDIA grafik işlem birimi ve Intel Xeon CPU'yu kullanıyor. İş istasyonları Symmetry CompleteView Video Yönetimi yazılımı ile standart olarak geliyor.

AMAG Technology Ürün Yöneticisi Jim Murray, " Symmetry video donanım platformu, boyutu veya kapsamı ne olursa olsun tüm ihtiyaçlara cevap vermek için güvenilir ve ölçeklenebilir bir ürün yelpazesi sunuyor. Yüksek performanslı NVR cihazları ve video istemci iş istasyonları, herhangi bir ortamda video gözetleme görüntülemeyi en iyi şekilde destekleyen çok sayıda özellik ve form faktörü ile tasarlanmıştır." dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın