Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
2018'in en iyi ücretsiz VPN siteleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

2018'in en iyi ücretsiz VPN siteleri

Gizliliğinizi ve güvenliğinizi sağlamak için bu VPN siteleri tam size göre!

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 2018'in en iyi ücretsiz VPN siteleri
Sanal özel ağlar yani VPN servisleri kimliğinizi gizlemenin ve web trafiğinizin güvenliğini sağlamanın en iyi yoludur. 2018'iin en iyi en iyi performans gösteren VPN hizmetlerini test ettik. İşte en iyi 6 ücretsiz VPN!


TunnelBear

Kimliğinizi korumak için en kolay ve en iyi ücretsiz VPN hizmetlerinden biri olan TunnelBear, oldukça basit ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip.



Kafa karıştırıcı seçenekler ya da ayarlar bulunmayan TunnelBear şirin bir tasarıma sahip olabilir. Ancak, görünüşü sizi yanıtlmasın. TunnelBear ciddi ve alanın en iyilerinden ücretsiz bir VPN servisi. Uygulamada aralarından seçim yapabileceğiniz ücretsiz ve ücretli abonelikler sunuluyor. Ücretsiz planın tek kısıtlaması, her ay 500 MB trafikle sınırlı olmanız. Bu webde sürekli gezinmek için büyük bir miktar değil, bu nedenle TunnelBear'ı her zaman ücretsiz kullanamayabilirsiniz.Ancak ekstra korumaya ihtiyacınız olduğu zamanlarda, Tunnel Bear, hızlı ve ücretsiz bir hizmet için sık kullanılanlarda olması gereken uygulamalardan.

Windscribe

Süper güvenli olarak adlandırabileceğimiz Windscrie, birinci sınıf, ücretsiz başka bir VPN servisi.



Ücretsiz hizmet, standart olarak ayda 10GB ile sınırlı ve sekiz sunucu konumundan seçim yapmanıza izin veriyor. Kaydolmak için yalnızca bir kullanıcı adı ve şifre oluşturmanız gerekiyor. Ancak uygulama, bağlantı günlüklerini, IP veya ziyaret edilen siteleri saklamıyor. Kullanıcı adı, bağlı olduğunuz VPN sunucusunu ve aktarılan veri miktarını depolamak için gerekli ancak, endişelenmenize gerek yok. Veriler oturumun sona ermesinin ardından, üç dakika içinde siliniyor.

Speedify 

Güvenli ama hızlı bir bağlantı istiyorsanız, Speedify size ultra hızlı bir VPN deneyimi sunabilir.


Adından da anlaşılacağı gibi Speedify, bir VPN sağlayıcısı olarak önemli bir iddiaya sahip: Şifrelemeden yararlanırken internet bağlantınızın olabildiğince hızlı olmasını sağlamak.

Bu amaçla, hizmet mümkün olan en iyi performansı elde etmek için potansiyel olarak bir ethernet bağlantısını, bir mobil 3G / 4G bağlantısıyla birleştirerek mevcut internet bağlantılarının tamamını kullanıyor. Bununla birlikte, Speedify sadece bir internet bağlantınız olsa bile, turbo hız sağlayacağını iddia ediyor. Ücretsiz plan, sadece veri miktarı açısından sınırlı. Fakat, tüm sunuculara tam erişime sağlanabiliyor. Ücretsiz kullanıcılar ilk ayda 4 GB, ancak sonraki aylarda 1 GB veri sınırlamasına sahip.


Hotspot Shield Free

En çok bilinen ücretsiz VPN hizmetlerinden biri olan Hotspot Shield Free kullanımı kolay bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.



Bu klasmanda bilinen en iyi VPN’lerden biri olan Hotspot Shield, günlük 500 MB veri sınırlamasına ve sınırlı yapılandırma seçeneklerine sahip. Ücretsiz plan, beş cihaza kadar eşzamanlı olarak koruma sağlıyor. 500MB sınırı, ara sıra kullanım için yeterli gibi görünüyor.



Hide.me

Reklam veya hız sınırlaması olmayan hide.me gizlilik konusunda oldukça iddalı.



Hide.me hem ücretli hem de ücretsiz VPN servisleri sunuyor. Ücretsiz servisler ayda 2GB veri ile sınırlı. Diğer sınırlar ise en fazla bir cihaz bağlanabilmesi ve üç sunucu konumundan birinin ( seçilebilmesi. Bununla birlikte, ücretsiz kullanıcıların bağlantı hızını azaltmayan Hide.me, hiçbir kullanıcının verisini saklamayacağını ve herhangi bir veriyi üçüncü taraflarla paylaşmayacağını taahhüt ediyor. 



ProtonVPN

Bu ücretsiz VPN ile aylık veri sınırlandırması olmadan dilediğiniz gibi sörf yapabilirsiniz.



Oldukça güçlü özelliklere sahip olan ProtonVPN ile herhangi bir bant genişliği kısıtlamasını olmadan her ay istediğiniz kadar veri kullanabilirsiniz. ProtonVPN Free'in kısıtlamaları, cihaz sayısı ve hız konusunda kullanıcılarını biraz üzüyor. Ayrıca P2P desteği sağlanmıyor. Ancak bunlar sizin için sorun değilse, sadece e-posta adresiniz ile kayıt olabileceğiniz, reklam içermeyen bu uygulamayı denemelisiniz.

 


Bu Haberin Yorumları ( 7 )
okuduk uyguladık beğendik tebrik edelim

elinize sağlık teşekkürler

teşekkür ettik

Eywallah

teşekkürler paylaşım için

emeğinize sağlık, yararlı bilgiler paylaşıyorsunuz

Elinize sağlık, Çok faydalı oldu




Yorum Yazın