Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
En İyi Plaka Tanıma Çözümleri - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

En Yeni Plaka Tanıma Çözümleri

Plaka tanıma uygulamalarında çığır açan yeni uygulamaları derledik.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
En Yeni Plaka Tanıma Çözümleri
Gün geçtikçe yaygınlaşan sunulan plaka tanıma LPR veya otomatik plaka tanıma ALPR teknolojisi, erişim kontrolü sistemleri içinde erişilebilir fiyatlarıyla ekonomik bir çözüm haline geldi.

Plaka tanıma genel olarak IP kameralardan gelen ve görüntüleri bilgisayar verilerine dönüştüren bir analiz yazılımı aracılığıyla yapılır. Tanımlama süreci analiz yazılımına bağımlı olduğu için kameranın yüksek kalitede görüntüler yakalayabilmesi oldukça önemlidir.

Avigilon Control Center HD LPR
Control Center HD LPR , tek bir kameradan tek ve çoklu şeritli plaka tanımlayabiliyor. ACC ile tamamen entegre olan Avigilon LPR, her koşulda inanılmaz detaylı görüntüler sunarak, 24 saat boyunca, plakaları yakalayabiliyor. LPR, izleme listelerini içe ve dışa aktarma, anında e-posta uyarıları ve ekran üzeri alarmlar oluşturma olanağı tanırken, aynı zamanda dünya çapında plakaları tanıma özelliğine de sahip.

VIVOTEK IP816A-LPC-v2 Kiti
IP816A-LPC-v2 Kit , IP816A-LPC box kameranın yüksek görüntü kalitesini ve trafik izleme yeteneğini kullanarak plakası yakalama (LPC) uygulamaları sunan bir çözüm olarak sunuluyor. CVA Tech'i kullanan CaMate IR aydınlatma, farklı mesafeler için ayarlanabilir aydınlatma açısı sağlıyor. fardan gelen parlamayı azaltmak için far filtresi, özelliğine sahip olan kit ile en güneşli günlerde ve en karanlık gecelerde bile güvenilir tanıma için net plaka görüntüleri elde edilebiliyor.

Çeşitli aydınlatma koşullarında aşırı pozlamayı önlemek için farklı pozlama seviyeleri sağlayan VIVOTEK Scene Mode ile donatılmış olan kit, 85 km / s'e (140 km / saat) kadar hızlarda hareket eden araçlardan plaka görüntülerini yakalayabiliyor.

Luxriot plaka tanıma yazılımı
Luxriot LPR, Luxriot VMS Sunucusu ile çalışmak üzere tasarlanmış otomatik bir plaka tanıma uygulamasıdır. Uygulama, motorlu araç plakaları ve anlık görüntüleri yerel veya merkezi veritabanında saklıyor. Birçok IP ve analog kamerayı destekleyen Luxriot LPR, hem trafik kontrolü ve uygulamaları hem de araç erişim kontrol uygulamaları için de ideal.

PlateSmart ARES 
ARES Viewer, araç tanıma verilerine ve uyarılara gerçek zamanlı olarak hızlı bir şekilde erişilmesini sağlayan, kullanımı kolay bir arayüze sahip bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Ares, VPN bağlantısı aracılığıyla kritik bilgileri ve gerçek zamanlı veriyi, istediğiniz yerde istediğini zaman görüntülemenize olanak tanıyor. ARES Viewer’da kullanıcıları denetlemek ve gerektiğinde ayarları değiştirmek için erişim, komuta merkezi üzerinden sağlanıyor. Böylece, yanlışlıkla önemli ayarların silinmesi ya da kurcalanması gibi tehlikeler ortadan kaldırılarak, komuta merkezinden güvenli iletişim oluşturuluyor.

IntelliVision Plaka Tanınma
IntelliVision'ın plaka tanıma uygulaması, % 98 gibi yüksek bir hassasiyetle yapay zeka tabanlı plaka algılama, tanıma ve arama çözümü olarak sunuluyor. Yazılım, hareket ve yüksek hızlar gibi değişkenleri hesaba katıyor. Hareketsiz görüntüleri veya video beslemeleri kullanarak, araba plakaları üzerinde bulunan bilgileri algılar ve yakalıyor ve ileride denetlenmek üzere bu bilgileri otomatik olarak günlüğe kaydediyor. Gerçek zamanlı arama, tespit edilen her plaka üzerinden yapılabiliyor ve kaydedilmiş plakalarla karşılaştırılabiliyor r. Ürün, canlı kameraları n yanı sıra arşivlenmiş videolarla da çalışıyor.

Genetec AutoVu SharpX ALPR kamera
Mobil ve sabit uygulamalar için tasarlanmış, IP tabanlı bir otomatik plaka tanıma kamerası olan SharpX, oldukça küçük bir tasarıma ve entegre aydınlatmaya sahip. Tek bir harici işleme ünitesine bağlı dört kamerayı destekleyen SharpX, park etme ve yasal park uygulamalarında maksimum kapsama alanı ve en yüksek doğruluk derecesini garanti diyor.

 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın