Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
LG, Dünyanın En Büyük OLED Ekranını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

LG, Dünyanın En Büyük OLED Ekranını Tanıttı

Yeni 8K teknolojisi, CES 2018'de sergilenecek

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
 LG, Dünyanın En Büyük OLED Ekranını Tanıttı
4K ve HDR'nin fiyatlarının düşmeye başladığı ve ana akım olmaya başladığı şu günlerde, LG OLED teknolojisini 8K'ye çözünürlüğe çıkarmakla meşgul.

Koreli üretici, şimdiye kadarki en yüksek çözünürlüklü OLED paneli olan yeni 88 inçlik 8K OLED ekranını görücüye çıkarttı. 7680x4320 piksel çözünürlüğe sahip olan 8K teknolojisi, Full HD’ye kıyasla 16 kat, Ultra HD’ye kıyasla 4 kat daha fazla piksel anlamına geliyor.



Daha önce, en büyük OLED ekran boyutu 77 inç ve sadece 4K çözünürlükteydi. Ana rakibi Samsung’un, odağını OLED TV'lerden QLED TV'lere kaydırmasıyla , LG dünyadaki tek büyük boyutlu OLED ekran üreticisi haline geldi. 4K OLED teknolojisi LG , Sony ve Panasonic tarafından sunuluyor, ancak üreticiler büyük OLED panellerini LG Display'den tedarik ediyor.

LG, OLED panellerine daha büyük bir ivme kazandırmak ve üretim kapasitesini artırmak için büyük yatırımlar yapıyor. İlk kez Kore dışında bir OLED tesis inşa edecek olan LG, yeni fabrikasını Çin'in Guangzhou şehrinde kuracak.

LG yeni 8K OLED TV modelini ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenecek olan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2018 de sergileyecek.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın