Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Bu arabayı katlayarak park edebilirsiniz - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Bu Otomobili Katlayarak Park Edebilirsiniz!

Katlanan otomobil en dar alanlara bile park edebiliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Bu Otomobili Katlayarak Park Edebilirsiniz!
Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin, şehirlerdeki artan nüfus ve araç sayısı park yeri bulmayı her geçen gün zorlaştırıyor. Bu soruna el atan Japon bir tasarımcı kendini katlayıp küçük alanlara sıkıştırabilen bir araba tasarlayarak, park yeri kabusuna yaratıcı bir çözüm sunuyor.

"Transformer" oyuncaklarından esinlenen Earth-1 adlı elektrikli otomobil 1970'lerden beri Japon TV kanallarında yer alan ‘’Gundam’’ robot animasyonu serisinin tasarımcısı Japonya Kunio Okawara tarafından tasarlandı.

Tokyo merkezli yeni nesil otomobil şirketi Four Link Systems tarafından üretilecek olan katlanabilir arabanın, Mart 2018'e kadar yollarda olması bekleniyor. Earth-1 ilk olarak Ekim ayında gerçekleştirilen Tokyo Motor Show'da sergilendi. 70.000 dolardan satışa sunulan otomobil, fuardan bu yana Japonya, Çin'in ve Dubai'deki çeşitli müşterilerden 30 sipariş aldı.

Four Link Systems, hedeflerinin havaalanları veya turistik yerler için yılda 300 araba satmak olduğunu söylüyor. Four Link Systems, Inc'in Genel Müdürü ve Başkanı Hiroomi Kinoshita " Otomobili bir robottan esinlenerek tasarladık ve insanları sürüş sırasında bir robot kullanıyormuş gibi hissettirdik. Bu da otomobilimizi benzersiz kılan şey oldu’’ dedi.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın