Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Çin 1,5 milyar dolarlık sanal gerçeklik tema parkı inşa ediyor - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Çin 1,5 Milyar Dolarlık Sanal Gerçeklik Parkı Kuruyor

Dev park Şubat 2018'de açılacak.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Çin 1,5 Milyar Dolarlık Sanal Gerçeklik Parkı Kuruyor
Çin'in en yoksul bölgelerinden birinde, Oriental Science Fiction Valley Tema Parkı adı verilen, devasa bir sanal gerçeklik tema parkının inşaatı son hızla ilerliyor. Proje yöneticileri, bu park sayesinde ekonominin sanal gerçeklik dalgasından çok büyük fayda sağlayacağını ümit ediyor. Bununla birlikte, bazı şehir sakinleri, inşaatın getireceği çevresel sonuçlar konusunda oldukça endişeli.



Çin, Şubat 2018'de ülkenin sanal gerçeklik pazarında büyük bir atılım sağlayacak ilk sanal gerçeklik tema parkının kapılarını açmayı hedefliyor. Dev robotlardan fütüristik kalelere hayal gücünün sınırlarını zorlayan bilimkurgu tema parkı, Çin'in en fakir illerinden birinin başkenti Guiyang'ın eteklerindeki bir dağın yamaçlarından yükseliyor.



Yenilikçi bir teknoloji merkezi haline gelmeyi hedefleyen Guizhou parkı, yıldızlararası uzaylılarla gezintiye çıkmak, dev robot ve filolara kumanda etmek için sanal oyunlar ve çeşitli kumanda edilebilir aletlerden oluşan 35 sanal gerçeklik alanı ile insanlara eşi görülmemiş bir eğlence deneyimi vaat ediyor.




Yönetim Kurulu Başkanı Chen Jianli, parkın açılmasının ardından Guizhou eyaletinin yanı sıra Çin'in güneybatısında turizm yapısının tamamını değiştireceğini söyledi.



Parkın bölgeye önemli bir ekonomik büyüme sağlaması ve Çin'in sanal gerçeklik pazarının on yılın sonuna 8.4 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Ancak, yerel çiftçiler inşaatın neden olabileceği çevre kirliliğinden ötürü endişeli.

Dev sanal park Şubat 2018'de açılacak.
 


Bu Haberin Yorumları ( 3 )
adamlar neler yapıyorlar

millet neler ile uğraşıyor

harika




Yorum Yazın