Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Panasonic yüz eşleştirme teknolojisi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Panasonic'e NIST'ten pekiyi not aldı

Panasonic'e NIST'ten pekiyi not aldı

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Panasonic'e NIST'ten pekiyi not aldı
Panasonic NIST'ten pekiyi not aldı.

Panasonic’in Yüz Eşleştirme teknolojisi üst üste ikinci kez ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü'nden yüksek notlar aldı.

IARPA (İleri İstihbarat Araştırma Projeleri Dairesi) işbirliği ile NIST, Panasonic’in İnovasyon Merkezi'nde geliştirilmekte olan yüz tanıma teknolojisinin yeni çıkacak sürümünü test etti.

Ölçüm testleri doğrulama, tanımlama, algılama, kümeleme ve kalabalık görüntülerin işlenmesini ele alan sekiz aşamadan oluşuyor. Testler, ilgili algoritma tarafından vurgulanan yanlış ve doğru eşleştirmelerin karşılaştırılmasını içeren 67.000 adet yüz görüntüsü, 700 adet yüz videosu ve 10.000 adet yüz haricindeki görüntüden oluşan bir havuz ile gerçekleştirildi.

Panasonic algoritması, belirli bir doğruluk eşiğinin üzerinde gerçekleştirilen doğru eşleştirmelerin kesrini belirten toplam eşleşme karakteristiği testinde birinci oldu.

Test, genellikle farklı poz, aydınlatma, ifade ve oklüzyon gibi özelliklere sahip olan fotoğraf gazeteciliği resimleri ile gerçekleştiriliyor.

Panasonic Güvenlik Çözümleri Ürün Pazarlama Müdürü Gerard Figols konuyla ilgili, “Aldığımız bu son derece başarılı NIST sonuçları, güvenlik teknolojileri ürünlerimize katma değer ve gerçek kalite sağlama konusundaki bağlılığımızı bir kez daha ortaya koydu” dedi ve ekledi: “Panasonic, inovasyon, araştırma ve geliştirmeye muazzam değer veren bir şirket olarak son otuz yılda dünyanın bir numaralı patent üreticilerinden biri oldu.”


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın