Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Sektörün Yeni Odağı: Evcil hayvan güvenlik kamerası pazarı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Sektörün Yeni Odağı: Evcil hayvan güvenlik kamerası pazarı

2017-2021 yılları arasında evcil hayvan kamera pazarı büyüyecek

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Sektörün Yeni Odağı: Evcil hayvan güvenlik kamerası pazarı
Technavio, 2017-2021 küresel evcil hayvan gözetim güvenlik pazarı için yeni bir pazar araştırması raporu yayınladı.  Rapora göre, evcil hayvan güvenlik kamerası pazarında 2017-2021 yılları arasında % 26 yıllık bileşik büyüme bekleniyor.

Rapor, pazar büyüklüğü ve evcil hayvan güvenliği içeren uygulamalar bazında, pazar segmentasyonu açısından kapsamlı bir döküm sunuyor.  Rapora göre 2016'da pazar payının % 63'ünden fazlası iki yönlü görsel etkileşim segmentinden kaynaklanıyor. Segmentte, sahiplerin evcil hayvanlarla etkileşim kurabildikleri, oynayabildikleri, besleyebildikleri ve gün boyunca bağlı kalabilecekleri çok amaçlı ve akıllı izleme araçları bulunuyor. Artan internet ve akıllı telefon kullanımı, pazarın büyümesini hızlandıran başlıca etmenler olarak vurgulanıyor.

Dağıtım kanalı baz alınarak hazırlanan raporda, evcil hayvan izleme pazarı çevrimdışı ve çevrimiçi olarak bölümlere ayrılıyor. 2016 yılı itibarıyla pazar payının % 83'ü çevrimiçi kanallardan gerçekleşirken, bunun nedeni olarak satıcıların çok kanallı dağıtım yapabilmeleri gösteriliyor.

Çevrimiçi dağıtım kanallını e-perakendeciler ve fiziksel mağaza perakendecilerinin online satışları oluşturuyor. Daha geniş internet kullanımı ve artan çevrimiçi alışveriş için tercihleriyle birlikte, akıllı telefonların yaygınlaşması çevrimiçi segmentteki büyümeyi destekleyen önemli faktörlerdir olarak sıralanıyor.

Küresel evcil hayvan güvenlik kamerası pazarı, birçok orta ve küçük satıcıların varlığı nedeniyle oldukça rekabetçi. Piyasada faaliyet gösteren başlıca oyuncular arasında Motorola, Logitech, Petzila, PetChatz ve Guardzilla geliyor. Bu oyuncular, ürünleriyle sundukları bulut hizmetleri ve veritabanı yönetimi gibi özellikler üzerinden rekabet ediyor. Sürekli ürün yeniliği ve gelişimi, talebi artıracak ve piyasa büyümesini destekleyecek önemli faktörler olarak sıralanıyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın