Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
80 metrelik tekne köprüyü darmadağın etti! - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

80 metrelik tekne köprüyü darmadağın etti!

Saniyeler içinde gerçekleşen kaza görenleri hayrete düşürdü.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
80 metrelik tekne köprüyü darmadağın etti!
Tayland’ın Nakhon Pathom şehrinde çekilen bir video, izleyenleri hayrete düşürdü. 80 metrelik bir tekne, deniz kenarındaki bir restoranın yanından normal bir şekilde geçiyor. İlk bakışta, hiçbir şey yok gibi görünüyor. Ancak saniyeler sonra, ortalık karışıyor. Tekne durduktan hemen sonra tüm köprü teknenin üzerine çöküyor.

Tay Chin Nehri'nden geçerken, kontrolden çıkan tekne soya fasulyesi taşıyordu. Yakındaki bir restoranın güvenlik kameraları çarpışmayı an be an kaydetti. Motor durduktan hemen sonra dümen devre dışı kalarak, köprü direklerinden birine çarptı ve tüm yapıyı saniyeler içerisinde yok etti. Köprü kazası güvenlik kameralarına böyle yansıdı.




İnanılmaz bir şekilde gerçekleşen çarpışmaya rağmen herhangi bir yaralanma ya da can kaybı olmadı. Olaydan sonra yetkililerin yaptığı açıklamaya göre kaptan güvenlik gerekçesiyle belirli bir süre tekne lisansını kullanamayacak ve mülk hasarına sahip olmak nedeniyle küçük bir ceza ödeyecek.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın