Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, iş ortakları için 2018 vizyonunu açıkladı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, iş ortakları için 2018 vizyonunu açıkladı

Dahua, video odaklı, akıllı IoT çözüm ve servis sağlayıcısı olarak dünyanın önde gelen şirketi olmayı hedefliyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, iş ortakları için 2018 vizyonunu açıkladı
Dahua Teknoloji, 2017 Çin Halk Güvenliği Fuarında Dahua Technology 2018 için vizyonunu açıkladı

Video odaklı, akıllı IoT çözüm ve servis sağlayıcısı olma konusunda hedeflerini açıklayan Dahua, Çin ve denizaşırı ülkelerde hayata geçirilen ve uzun yıllara dayanan büyük ölçekli proje deneyimleriyle, dünya çapındaki müşterilerine daha fazla teknoloji ve çözüm sunmayı hedefliyor.

Küresel büyüme açısından önemli bir yılı geride bırakan Dahua, 2017 Top Security 50 listesinde 3. sıraya yükseldi. Ayrıca, 2017 yılında Forbes tarafından yayınlanan Asya'nın 50 Büyük Büyük Halka Açık Şirketi listesinde yer aldı.

Dahua Teknoloji Başkanı Fu Liquan, " Güvenlik ve akıllı IoT çözümlerimizi tanıtmak için yurtdışı iş ortaklarımız ve son kullanıcılarımızla yakından çalışmamız gerekiyor. Bu nedenle, Dahua daha fazla yan kuruluşla, dış pazarlardaki stratejisine devam edecektir " dedi.

Dahua, ilk yabancı iştirakini 2014 yılında ABD'de açtı ve o zamandan bu yana farklı ülkelerde toplamda 35 holdingi başarıyla kurdu.

Güvenli şehirlerden akıllı şehirlere
Dahua özellikle gelişmekte olan ülkelerin hükümetleriyle işbirliği yaparak, güvenlik odaklı akıllı şehirler inşa etmeyi planlıyor. Büyüyen Çin iç piyasası ise Dahua için güvenli bir ortam sağlıyor.

Günümüzdeki en büyük pazar haline gelen Çin, yakın zamanda yayınlanan IHS Markit Fiziksel Güvenlik Donanım ve Servisleri 2016 Raporuna göre, fiziksel güvenlik ekipmanları kategorisinde 8,5 milyar dolarlık paya sahip. IHS Markit, fiziksel güvenlik ekipmanları için dünya pazarının bileşik yıllık büyüme oranının 2016'dan 2021'e kadar (CAGR) %7 ve toplamda 41,7 milyar dolarlık bir Pazar haline geleceğini ve Çin ise% 38'lik paya sahip olacağını ön görüyor.

Önemli projeler
Fu, Dahua'nın akıllı video gözetim sistemlerinin vatandaşların güvenliğini arttırmanın yanı sıra belediye yönetimini optimize etmek için nasıl kullanılabileceğinin en iyi örneği olarak Çin'de Liuzhou şehrini gösterdi. Liuzhou şehri Dahua tarafından geliştirilen otomatik yakalama, akıllı tanıma ve büyük veriler gibi akıllı şehir trafiği yönetimi teknolojileri için ulusal bir model haline geldi.

2016'da gerçekleştirilen Hangzhou'daki G20 Dünya Zirvesi’nin güvenliğini 20.000'den fazla ekipman sağlayan Dahua, etkinlik süresince güvenliği otomatik plaka tanıma (ANPR) teknolojisi, termal kameralar, yüz tanıma ve gelişmiş izleme özelliklerini içeren gelişmiş teknolojilere sağladı. 

Dahua, ayrıca 2016 Rio Yaz Olimpiyat Oyunlarında güvenli bir ortam sağlamak için 1.823 adet yüksek çözünürlüklü IP, dome ve 30x pan-tilt-zoom (PTZ) kameralar tedarik etti.

Geçmişteki başarılarının geleceğe de taşımayı hedefleyen Dahua, yurtdışı pazarında büyük ölçekli hükümet projelerini yerel iştirakleri ve iş ortaklarıyla yakın işbirliği içinde destekleyerek, küresel bazda çözümler sunmayı hedefliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın