Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Johnson Controls yeni Metasys Kurumsal Yönetim platformunu tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Johnson Controls yeni Metasys Kurumsal Yönetim platformunu tanıttı

Bulut tabanlı platform, çeşitli büyüklükteki binalara ve sistemler için entegre çözümler sunuyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Johnson Controls yeni Metasys Kurumsal Yönetim platformunu tanıttı
Johnson Controls işletmelere geliştirilmiş performans ve operasyonel tasarruf sağlayan, enerji ve ekipman verilerinin yanı sıra kapsamlı bina analizleri sunan, bulut tabanlı optimizasyon platformu Metasys Kurumsal Yönetim Platformu'nu tanıttı.

Metasys otomasyon sistemiyle beraber çalışan Metasys Kurumsal Yönetim Platformu, diğer otomasyon sistemleri ve BACnet IP iletişimini destekleyen enerji sayaçlarıyla da çalışabiliyor. Bina otomasyon sistemlerinden sağlanan verileri güvenli bir şekilde buluta aktararak ve bilgiye dönüştürüyor.

Platformun gelişmiş ‘’Enerji Yönetimi’’ özellikleri ile bir tesis operasyonunda bulunan tüm yapılandırılmış fiziksel sayaçlar ve sanal sayaçlardan elde edilen veriler, otomatik olarak analiz ederek görüntülenebiliyor.

Güçlü analizler sunan Metasys, 24 saat boyunca enerji ve ekipmanla ilgili sorunları ortadan kaldırırken, ‘’Donanım Yönetimi’’ eklentisinin bir parçası olarak Arıza Tespiti ve Teşhis (FDD) özelliği aracılığıyla uygulanabilir bilgiler sağlıyor.

Varlık Bakımı özelliği ise kullanıcıların tek bir platformdan gerçekleştirdikleri iş emirlerini ve bakım işlemlerini takip etmelerini, servis raporlarına ilişkin geri bildirimleri ve bakım performansı göstergeleriyle bakım ekibinin performansını verimli bir şekilde ölçülmesini sağlıyor.

Platformun enerji verilerini kullanan özelleştirilebilir, etkileşimli bir ekran sunan Kiosk özelliği ile müşteriler, bina paydaşlarını bina sistemi performansı, sürdürülebilirlik ve daha fazlası hakkında bilgilendirebiliyor.

Yapılandırma ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Metasys Kurumsal Yönetim platformunun sistem mimarisi, çeşitli büyüklüklerdeki karmaşık binaların ve sistemlerin, enerji ihtiyaçları ve ekipman izleme gereksinimleri için ölçeklenebiliyor. Çeşitli abonelik seçeneklerine sahip bulut tabanlı platform, lisanslar aracılığıyla etkinleştiriliyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın