Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet 5 Büyük Ödülin Sahibi Oldu - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet 5 Yonga Seti Büyük Ödülün Sahibi Oldu

Hanwha Techwin'in yonga seti Wisenet 5, Yüksek Teknoloji Güvenlik Endüstrisi Ürün ve Teknoloji Ödülleri 2017'de (KOHSIA) büyük ödülün sahibi oldu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet 5 Yonga Seti Büyük Ödülün Sahibi Oldu
Hanwha Techwin'in yüksek performanslı yonga seti Wisenet 5, Güney Kore'de 28 Kasım'da yapılan 2017 Yüksek Teknoloji Güvenlik Endüstrisi Ürünü ve Teknolojisi Ödülleri'nde (KOHSIA) Büyük Ödülün sahibi oldu. En ileri teknolojileri geliştirerek, daha güvenli bir toplum yaratmaya katkıda bulunan üstün ürünlerin ve teknolojilerin layık görüldüğü ödül töreni 15 devlet kurum ve kuruluşunun sponsorluğunda gerçekleştirildi.

Çok hızlı görüntü işleme kapasitesine sahip olan Wisenet 5 SoC ilk kez bu yıl Ocak ayında piyasaya sunulan Wisenet X serisi ile tanıtıldı. Wisenet X serisi, DIS + cyro sensörü, 150 dB WDR, gelişmiş dahili analiz ve aşırı düşük ışık performansı ile üstün görüntüleme imkanı sunuyor. Hanwha Techwin'in benzersiz sıkıştırma teknolojisi WiseStream Ⅱ'yi kullanan Wisenet X serisi optimize edilmiş bant genişliği ile dikkat çekiyor.
 
Hanwha Techwin Amerika Başkanı Seung Youn Kim, "Güvenlik sektöründe gerek yurtiçi gerekse küresel ölçekte lider bir kuruluş olarak, halk ve ulus güvenliğine katkıda bulunmaya gayret gösteriyoruz. Optik ve SoC için çekirdek teknoloji geliştirme çalışmalarımızı güçlendirerek, ileri teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca, sektördeki diğer rekabetçi firmalarla olan teknolojik işbirliklerimizi güçlendireceğiz "dedi.



Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın