Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua, Yenilikçi HDCVI-PoC Teknolojisini Başlattı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua, Yenilikçi HDCVI-PoC Teknolojisini Başlattı

HDCVI- PoC teknolojisi, video, ses, kontrol sinyali ve elektrik gücünü tek bir koaksiyel kablo üzerinden iletiyor

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua, Yenilikçi HDCVI-PoC Teknolojisini Başlattı
Dahua, kullanıcılara daha iyi hizmet vermek için yenilikçi bir yaklaşımla, Power over Coax (HDCVI izleme sistemi) kurulumunu basitleştirdi. Yeni HDCVI- PoC teknolojisi, video, ses, kontrol sinyali ve elektrik gücünü tek bir koaksiyel kablo üzerinden ileterek, her kamera için ayrı güç kaynağı ihtiyacını ortadan kaldırarak işletim maliyetlerini en aza indirmeyi hedefliyor.

Dahua tarafından bir paket halinde sunulan HDCVI-PoC ailesi 2MP Starlight HDCVI-PoC IR Bullet Kamera ( DH-HAC-HFW2231R-Z-IRE6-POC ), 2MP Starlight HDCVI-PoC IR Dome Kamera ( DH-HAC-HFW1200S- POC ve DH-HAC-HFW1400S-POC ), 2MP / 4MP HDCVI-PoC IR Eye Kamera ( DH -HAC-HDFW1231S-POC ), 2MP / 4MP HDCVI-PoC IR Bullet Kameraları -HAC-HDW1200EM-POC & DH-HAC-HDW1400EM-POC ); kayıt cihazları ( DHI-XVR5108H-4KL-8P ve XVR5208 / 16AN-4KL-8 / 16P ) ve vericilerde ( DH-PFM811-C / DH-PFM811-4CH yer alıyor.

DH-HAC-HDBW2231R-Z-POC, 1 / 2.8 "2Mp STARVIS TMCMOS görüntü algılayıcı ve 2.7-13.5mm motorlu lens kullanıyor. Starlight, 120dB gerçek WDR ve 3DNR'nin ileri teknolojileri aşırı düşük ışıklı veya yüksek kontrastlı koşullarda canlı görüntüler yakalayabiliyor. PoC kamera, hem PoC hem de DC12V güç girişini destekliyor.

DH-HAC-HFW1400S-POC ise 2.8 / 3.6 / 6mm sabit mercekle, 4MP yüksek çözünürlüğü destekliyor. Benzer bir ürün olan DH-HAC-HDW1400EM-POC modeli ise temel olarak DH-HAC-HFW1400S-POC'nin tüm özelliklerine ek olarak 50 metreye kadar IR aydınlatmaya sahip.

8/16 Kanal 4K HDCVI PoC XVR DHI-XVR5000-4KL-8P / 16P kayıt cihazının tüm kanalları PoC kamera ve HDCVI / AHD / TVI / CVBS / IP video girişlerini destekliyor . PoC toplamı 48 W olarak, her kanal için 12 W üretiyor. H.264 + / H.264 çift akışı video sıkıştırma, akıllı arama özelliklerine sahip cihaz ayrıca, koaksiyel kablo aracılığıyla ses ve alarm sinyallerini ileten akıllı bir video sistemine de sahip.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın