Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
garanti bankası kamera sistemi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Garanti Bankası 'nin tercihi Hanwha Techwin Europe oldu

Garanti Bankası, 300 şubesinde ve 2800 ATM’sindeki etkinlikleri izlemek ve kaydetmek için Hanwha Techwin Europe’un tedarik ettiği 960H ve yeni 1280H DVR’lara yatırım yaptı.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Garanti Bankası 'nin tercihi Hanwha Techwin Europe oldu
Garanti Bankası, 300 şubesinde ve 2800 ATM’sindeki etkinlikleri izlemek ve kaydetmek için Hanwha Techwin Europe’un tedarik ettiği 960H ve yeni 1280H DVR’lara yatırım yaptı.

DVR’lar gittikçe güvenilir olmadığını kanıtlayan ve bakımı da pahalı olan eski video kayıt cihazlarının yerine kuruldu. Kameraların sayısına bağlı olarak ya dört ya da on altı kanal 960H/1280H seri DVR’lar her konuma kuruldu.

1946 yılında kurulan Garanti Bankası, 31 Mart 2016 tarihi itibariyle 103,1 milyar ABD Doları konsolide varlıklarıyla Türkiye’nin ikinci en büyük özel bankasıdır. Yaklaşık 20.000 kişiyi istihdam eden banka, yerel şubeler olduğu kadar Kıbrıs, Lüksemburg ve Malta’yı ve Londra, Düsseldorf ve Şanhay’daki temsilciliklerini de kapsayan geniş bir dağıtım ağı üzerinden 14 milyonun üzerinde müşteriye çok çeşitli finansal hizmetler sağlıyor.
Faaliyet Gereksinimleri

“Müşterilerimizin ve personelimizin emniyeti son derece önemli ve biz her türlü dolandırıcılıkla mücadele etmeye azimliyiz,” diyen Garanti Bankası Satın Alma Müdürü İlker Çetin sözlerine şunları da ekledi: “Şubelerimizde ve ATM’lerimizde bulunan 8.000 kamera tarafından yakalanan görüntüleri güvenilir biçimde kaydedebilmemiz önemlidir. Bu yüzden biz gerektiğinde suç faaliyetlerini araştırmaları için emniyete yüksek kaliteli video kanıtlarını iletebilmemizi ve aynı zamanda olası iç sorunlardaysa kendimiz için kullanabilmemizi sağlayacak yeni DVR’lara yatırım yapmaya karar verdik. ”

Kameraların sayısına bağlı olarak ya dört ya da on altı kanal 960H/1280H seri DVR’lar her konuma kuruldu. Tümü, tüm kanallar boyunca yüksek çözünürlüklü görüntüleri gerçek zamanlı olarak eşzamanlı kaydedebiliyorlar.

Garanti Banka’sının faaliyetsel gereksinimlerine ve aynı zamanda yasal yükümlülüklerine uymak için Hanwha Techwin tasarım mühendisleri DVR’lar için özel yerleşik yazılım, Banka’nın MSSQL veritabanı sistemini destekleyebilme özelliği de dahil merkezi yönetim yazılımını (SSM) sağladılar.

Başarı

“Hanwha Techwin’in gerekli yerleşik yazılım değişiklikleriyle hızlı yanıt verebilmesi onlara sipariş vermemizde temel belirleyici faktör oldu,” diyor İlker Çetin. “Biz aynı zamanda DVR’ları da çok çekici bulduk, çünkü mühendislerimizin onları kurmasını ve yapılandırmasını ve günlük bazda her lokasyondaki yöneticilerimizin çalışmasını kolaylaştıran son derece kullanıcı dostu Grafik Kullanıcı Arayüzüne sahipler.”


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın