Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua Türkiye Yeni Ofisini Açtı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua Türkiye Yeni Ofisini Açtı

Dahua Teknoloji Yerel Satış Müdürü Hüseyin Topuz, Güvenlik Online’a açıklamalarda bulundu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua Türkiye Yeni Ofisini Açtı
Güvenlik sektörünün küresel liderlerinden olan Dahua, Ataşehir Nida Kule’deki yeni ofisine taşındı. 20 kişilik bir ekipten oluşan Dahua Türkiye, Dahua’nın dünya genelindeki 36. ofisi olurken Avrupa’da 3., Orta Doğu’da ise 2. ofisi olarak faaliyet gösteriyor.

Güvenlik Online’a açıklamalarda bulunan Dahua Teknoloji Yerel Satış Müdürü Hüseyin Topuz, sektör için bir ilk olan konsept mağaza formatını Perpa’da hizmete açtıklarını ve tüm Türkiye’de bu konsept mağazalar açmayı planladıklarını belirtti.

Dahua Türkiye’nin faaliyetleri hakkında detaylı bilgilere değinen Topuz, şirketin 2016 yılında %85, 2017 yılında ise %40’lık büyüme oranına imza atarak, 20 milyon USD ciro gerçekleştirdiğini, 2022 yılı hedeflerinin ise 100 milyon USD ciro olduğunu dile getirdi.

Faaliyetlerini kanal iş ortakları ve proje bazlı çalışmalarla gerçekleştiren Dahua, 2018 yılı için özellikle ara toptancılar oluşturarak kanal ağırlıklı yayılmayı hedefliyor. Dahua’nın 2018 yılı hedefleri arasında son kullanıcıya daha fazla ulaşarak marka bilinirliğini artırmak da yer alıyor. Satış sonrası teknik destek hizmetleri için de açıklamalarda bulunan Topuz: ‘’ 2018 yılı içinde kendi merkezimizde kuracağımız teknik servisimiz ile müşteri memnuniyetine ağırlık vereceğiz’’ dedi.

İş ortaklarını eğitim kapsamında da desteklemeyi hedeflediklerini belirten Topuz, çeşitli eğitimler ve seminerlerin yanı sıra hem online hem de offline platfomlarda ürün tanıtımları ve sertifikaya bağlı teknik eğitimler vereceklerini de sözlerine ekledi.

Dahua Türkiye, şu anda iki ana distribitörü, Alerta ve Okisan ile yoluna devam ediyor.




 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın