Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Dahua'dan dünyada bir İlk! DB10 ile evde olmasanız bile kapıyı açabili - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Dahua'dan dünyada bir İlk! DB10 ile evde olmasanız bile kapıyı açabilirsiniz

Dahua, dünyanın ilk bataryalı Wi-Fi video kapı zilini duyurdu.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Dahua'dan dünyada bir İlk! DB10 ile evde olmasanız bile kapıyı açabilirsiniz
Güvenlik sektörünün liderlerinden Dahua, ilk batarya ile çalışan Wi-Fi video kapı zili DB10'u piyasaya sürdü. Dahua tarafından dünyada bir ilk olarak duyurulan yeni Wi-Fi kapı zili, ağ bağlantısı ve video kaydı özellikleriyle, kullanıcılara mekandan bağımsız, uzaktan erişim sağlıyor.

Mobil Uygulama ve Bulut Hizmetleri
Dahua DB10 ile cep telefonunuzdaki bir uygulama üzerinden, dünyanın her yerinden kapıyı cevaplayabiliyorsunuz. Örneğin evde olmadığınızda, kapı çalarsa, uygulama üzerinden ziyaretçileri kontrol edebilir ve video görüşmesi yapabilirsiniz.



Uzun Süreli Kullanım İçin Kısa Süreli Şarj
Kablosuz olarak sunulan DB10, tek bir şarjla 5 aya kadar çalışabiliyor ve yeniden şarj edilmesi sadece 3.5 saat sürüyor.

Kablosuz Bağlantı ve Kolay Kurulum
DB10'un en önemli özelliklerinden biri kablolama ve gelişmiş bir kurulum gerektirmemesi. Zaman alıcı montaj işlemlerine gerek duymadan, DB10’u kolayca kurabiliyorsunuz.

Net Görüntü ve Geniş Açı FOV
DB10, süper geniş yatay görüş alanı ile (FOV = 140 °) 1080P HD video interkomu destekliyor. Yüksek çözünürlüklü görüntüleme ile evdeyken ya da cep telefonunuzdan ziyaretçileri net bir şekilde görebilir ve giriş yapmasını istemediğiniz kişileri kolayca ayırt edebilirsiniz.

5 Ayarlanabilir Bölgeyle PIR Algılama
Gelişmiş hareket algılama özelliğine sahip olan DB10, bölge ayarlamaya izin verirken yanlış alarma oranını azaltıyor ve yaklaşan ziyaretçileri tespit etmenizi sağlıyor.

Özetle geleneksel zillere kıyasla kullanıcılara çok sayıda gelişmiş özellik sunan  Dahua DB10, ister evde ister yurtdışında, hiçbir ziyaretçiyi kaçırmadan hem görüntüleme yapmanızı hem de eş zamanlı iletişim kurmanızı sağlıyor.
 


Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın