Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
VIVOTEK Yeni Multi-Sensör IP Kamerasını Tanıttı - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

VIVOTEK Yeni Multi-Sensör IP Kamerasını Tanıttı

Toplam kamera sayısını ve kurulum süresini azaltan yeni dome kamera aynı zamanda yönetim ve bakım maliyetlerinden de tasarruf sağlıyor.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
VIVOTEK Yeni  Multi-Sensör IP Kamerasını Tanıttı
VIVOTEK, yeni multi sensör dome kamera MA8391-ETV modelini duyurdu. Dört adet, bağımsız, 3 megapiksel CMOS sensörüne sahip olan MA8391-ETV, kullanıcılara tek bir IP adresi üzerinden dört farklı alanı görüntüleme olanağı tanıyor. Toplam kamera sayısını ve kurulum süresini azaltan yeni dome kamera aynı zamanda yönetim ve bakım maliyetlerini de tasarruf sağlıyor. Küçük tasarımı ile MA8391-ETV ile otoparklar ve alışveriş merkezleri gibi geniş alanların yanı sıra binaların köşeleri ve koridorların kesiştiği noktalar için de ideal bir çözüm olarak sunuluyor.

MA8391-ETV Başlıca Özellikler



VIVOTEK tarafından, bugüne kadar sunulan en işlevsel güvenlik kamerası olarak duyurulan MA8391-ETV, dört bağımsız sensör aracılığıyla yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlıyor. Her bir sensörün birbirinden bağımsız olması, dört farklı bölgenin aynı anda görüntülenebilmesini ve gözlem için gerekli kamera sayısının azaltılarak, toplam kurulum süresinin ve maliyetlerin düşürülmesine yardımcı oluyor.

MA8391-ETV, bağımsız sensörleri ve 3 MP uzaktan ayarlanabilir 2.8- 8 mm lensiyle kullanıcıların hem geniş alanları izlemelerini hem de yakınlaştırma işleviyle tüm ayrıntıların net bir şekilde görüntülemelerine olanak tanıyor. Ayrıca, operatörlerin her bir lensin yakınlaştırma fonksiyonunu tam olarak ayarlayabilmesini ve 360 ° boyunca, tüm alanı kapsayabilmeyi sağlıyor. 

Maksimum görüntüleme esnekliği sağlamak için tasarlanan MA8391-ETV 360 ° 2.8 ila 8 mm'lik uzaktan odaklanabilir lensler kullanıyor. Böylece tek bir IP adresi üzerinden koridorların kesiştiği noktalar, bina köşeleri, otoparklar ve alışveriş merkezleri gibi geniş lanlar kapsamlı bir şekilde görüntülenebiliyor. Ayrıca, SNV (Yüksek Gece Görüş) teknolojisi ve çıkartılabilir IR-cut filtresi sayesinde, kamera true night/day olarak kullanılabiliyor.

Temel Özellikler
• 12 Megapiksel Toplam Çözünürlük
• 4 Bağımsız Sensör, Ayarlanabilir Görünüm
• Uzaktan Odaklama
• Sensör başına 7 fps (2048x1536)
• Gündüz ve Gece İşlevi için Çıkarılabilir IR-kesme Filtresi
• Bant Genişliği Verimliliğini En İyileştirmek için Smart Stream II
• SNV (Yüksek Gece Görüşü)
• Düşük Işık Koşulları İçin 3D Gürültü Azaltma
• Hava şartlarına dayanıklı IP66 ve Vandalizm korumalı IK10 gövde
• şırı Hava Koşulları İçin Geniş Çalışma Sıcaklığı Aralığı -40 ° C ~ 55 ° C
• Dahili Mikrofon




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın