Güvenlik Online - Sosyal Medya'da Paylaş!
Wisenet X Serisine extraLUX Renkli Gece Görüş Özelliği Geldi - Haber Detayı Lütfen paylaşmak istediğiniz sosyal medya platformunu seçiniz!
 
Güvenlik Online - Güvenlik Sektörünün Yeni Adı
Hava Durumu
İSTANBUL °C
Güvenlik Online YouTube Güvenlik Online LinkedIn Güvenlik Online Google+ Güvenlik Online Instagram Güvenlik Online Twitter Güvenlik Online Facebook
EN ÇOK OKUNAN HABERLER
    Haberler Yükleniyor Haberler Yükleniyor...
E-BÜLTENİMİZE ABONE OLUN!
Sektördeki son haberleri takip etmek için ücretsiz haftalık bültenimize abone olun...
Kariyer
Sektörden İş Fırsatları Güvenlik sektöründeki iş fırsatlarını buradan takip edebilirsiniz! Aradığınız kariyer fırsatları burada...
HABER DETAYI
Anasayfa       Haberler

Wisenet X Serisine extraLUX Renkli Gece Görüş Özelliği Geldi

extraLUX özelliği ile Wisenet X serisi kameralarla, gece karanlığında bile renkli görüntüler elde edilebilecek.

Paylaş : Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş   Paylaş
Yazdır Yazdır            Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Büyült / Küçült   +   -
Wisenet X Serisine extraLUX Renkli Gece Görüş Özelliği Geldi
IP ve analog video güvenlik çözümlerinin global tedarikçisi Hanwha Techwin, aşırı düşük ışık teknolojisi extraLUX'un X serisi için kullanıma sunulduğunu duyurdu. Güçlü Wisenet 5 yonga seti ve işlemci teknolojisi ile extraLUX özellikli kameralar, ortama ya da günün saatine bakılmaksızın, en düşük ışık koşullarında bile IR aydınlatması olmadan kristal netliğinde, gerçek renkli görüntüleri yakalıyor. F-stop, 94 ve ½ "CMOS sensörü ile motorlu iş değişken odaklı lens kullanarak, extraLUX her zamankinden daha net ve keskin görüntüler sağlıyor.

Hanwha Techwin America Direktörü Paul Kong, "Aşırı düşük ışıkta görüntüleme gereksinimi olan müşterilerimiz için extraLUX’ü yarattık. Bu, şimdiye kadar ürettiğimiz en düşük ışık seviyesine sahip kamera. Geçmişteki tipik düşük ışıklı, siyah beyaz IR görüntülerinin aksine, extraLUX kameralarımız, müşterilerimizin, minimal gürültü ile gece boyunca renkli görüntüleri izlemelerine olanak tanıyor. " dedi.

extraLUX, Wisenet X serisinden XNB-6005, XNO-6085R (bullet), XNV-6085 (açık hava dome) ve XND-6085 (kapalı dome)  güvenlik kamerası modellerinde bulunuyor. Kameralar, kullanıcının uzaktan zoom yapmasına ve odaklamasına olanak verecek şekilde, motorlu bir değişken odaklı lens (4.1mm ~ 16.4mm) içeriyor. XNV-6085'in XNV-6085 modelinde ek kontrol ve konumlandırma için tam PTRZ (Pan, Tilt, Zoom ve Döndürme) özelliği bulunuyor. XNB-6005 box kamerasında ise ayrıca bir ½ " sensör ve akıllı CS (I-CS) mercek içeren bir dizi objektif yapılandırması bulunuyor.

XNO-6085R, XNV-6085, XND-6085 ve XNB-6005 güvenlik kamerası modelleri ayrıca, dijital görüntü sabitleme için dahili bir cayro sensörüne de sahip. Böylece kamera, sarsıntılı bir ortamda çalıştığında daha kararlı bir görüntü sağlıyor. XNO-6085R'de ise uzak mesafede yer alan nesneleri aydınlatmak için 70 metre kapsama alanına sahip IR aydınlatma bulunuyor.

Wisenet X serisi kameralar, WiseStream II sıkıştırma ve 150dB Geniş Dinamik Aralık (WDR) sağlayan kapsamlı Wisenet 5 teknolojisinin yanı sıra lisanssız dahili analiz, geliştirilmiş cihaz güvenliği, daha iyi sıkıştırma ve veri aktarım performansı gibi gelişmiş özellikleriyle, kullanıcıların güvenlik ihtiyaçlarına kapsamlı çözümler sunuyor.




Bu Haberin Yorumları
Yorum bulunmamaktadır...



Yorum Yazın